Daha önce de yazmıştım, şimdi tekrar yazıyorum, bayramda Ankara-Ordu 565km gittim tapagaz,. 2buçuk depoyu hüpletti. 200km sonra göstergede çizgi kalmamıştı ve 9buçuk litre civarı benzin aldım. Yani 4,5 lt yaktırmışım. Mengu'nün dediği gibi, hep dip gaz. Tekrar bastım, yola devam ettim, yine aynı ölçüde yaktı, 2 benzin molası ve bir de çorumda leblebi alma molası ile 6buçuk saatte gittim. 2 yan tekstil çanta ve pek de dolu olmayan sırt çantam vardı. Benzin Shell'den fuelsave, 2 yan bujiyi, Motor yağını ve filtresini bir gün önce değiştirmiştim. Merkez bujiyi değiştirmedim. Yağ Motul 5100 10w50. Gidişimin yaklaşık 4saati de vidyokaydı var.
Ankara'da 1 yılı aşkın aynı yolda hafta içi hergün işe gitgel yapıyorum 50 km (25+25), 7-9 bin devir aralığında kullanıyorum ve 230-280 km aralığında(genelde 250 km civarı) yol yapıyorum 9 litre benzinle, neredeyse hep 3.6 lt civarı yaktırıyorum, kullanım deviri benzin tüketimini çok etkiliyor.
Ankara'da 1 yılı aşkın aynı yolda hafta içi hergün işe gitgel yapıyorum 50 km (25+25), 7-9 bin devir aralığında kullanıyorum ve 230-280 km aralığında(genelde 250 km civarı) yol yapıyorum 9 litre benzinle, neredeyse hep 3.6 lt civarı yaktırıyorum, kullanım deviri benzin tüketimini çok etkiliyor.
Son düzenleme:
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.