BBRR' Alıntı:konuyu hiç saptırmadan çok direk sordum .... ingiltere fiyatlarını değilde türkiyede aynı sınıf ve aynı fiyat motordan örnek verelim burda ben şimdi sana goldwingden örnek vermedimki fiyatı ve sınıfı aynı olan honda dan örnek verdim ...canlı canlı 50 ytl ye honda ya koruma demiri taktım ...sen aynı demiri yaptırmışsın ve almak isteyen olursa fiyatı 180-200 arası diyosun bende istedimki burda mademki paylaşıyoruz bunuda paylaşalım birileri rant yapacaksa alacak olan bunu bilsin ....bilsinki o demirin ederi veya muadili 50 ytl ....
Bide ufak bi hatırlatma kromaj koruma ile üstüne boya atılarak yapılan galvanizli boru arasında çok fiyat farkı var senin pahalı dediğin örnekler kromaj...galvaniz boyama değil...
benim taktığımda kromaj değil eğer sen ben kromaj yaptırıyorum dersen fiyat yükselecektir bu normal ama senin motora baktım seninkide kromaj değil
Teknik konulara girilecekse detaylı bilgi vereyim.benimki kromaj değil çünkü bu motora yakışmaz fakat galvaniz de değil fırın boya.Yani kromajla aynı fiyata geliyor.kromajın fiyatı sadece 15ytl maliyetler hakkında bilgim var.bir kere yaptırdığım demirin maliyeti 50ytl den fazla tutuyor asıl para eden işcilikte ki kalitesi.Görenler çok orjinal durduğunu söylüyorlarsa demekki ortada bariz bir kalite söz konusu.Hyosung yapsa emin ol 2 katı fazla bir fiyata satar.
Hyosungun türküyedeki gv250 ve gt650 aksesuarları da ingiltere fiyatlarıyla yarışıyor.50 ytl ye satılıyor dediğin koruma demirini de biliyorum alıp da motoruma takmam açıkcası.yani ne kadar ekmek o kadar köfte.benim için kalite önemli ve ben kalitesinden emin olduğum bir ürüne hak ettiği ücreti veriririm ve bu fiyatlara bırak pahalıyı adamlar ucuz bile satıyorlar.Pahalı olduğunu düşünen gider daha ucuza daha kötü işciliği olan bir ürün yaptırır takar motoruna sonuçta alternetifler var.pahalıdır .Ben aldım gayette memnunum emsallerinin fiyatlarınıda bildiğim için kazıklanmadığımı biliyorum ve fiyatı da makul geldi.Yani bizim burda fiyatı ucuzdur pahalıdır tartışması yapmamız bir şey değiştirmeyecek.