Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Mete mümkün değil canım benim, normal insan boyutlarında değilsin gidemeyiz :cherry:

Tüketim tablosunun resmini koydum, birde bize göre değerlere çevirirsek şunları elde ederiz :

650 Grubu : 3,78 Litre ile 103,6 km

250 Grubu : 3,78 Litre ile 181,6 km

yani

650 Grubu : 100 km de 3,6 litre

250 Grubu : 100 km de 2,1 litre

NOT : Bu değerler 60 km/h sabit hızla, uygun yol şartlarında alınmıştır. Boşuna uğraşmayın bu değerleri elde etmek çok zor :cherry:

Son düzenleme:
Arkadaşlar sonunda bulabildim mevcut hyosung modellerine ait parça dökümleri mekanik projeler ve tunıng örnekleri olan bir sayfa özellikle alttakine benzer mekanik projeler önemli ileride ihtiyaç duyabiliriz.Diğer markalar içinde tunıng örnekleri mevcut...
NOT:Bunlar daha önce PDF formatında eklenmiş olabilir belki bilemiyorum ama ben açamıyorum o dosyaları aynı durumla karşılaşmış olan başka arkadaşlarda olabilir paylaşmak istedim...
http://www.heimracing.de/Hyosung.html

Eyong' Alıntı:
Mete mümkün değil canım benim, normal insan boyutlarında değilsin gidemeyiz :cherry:

hayırsız niyazi...altında arabanda var...bi elin yağda bir elin balda...hep kendine müslümansın...:salut:

globalide bağlamışınız test ayağına...

ama test raporlarını bekliyorum...ama bir sallama test sonuçları olsun bende seni topa koymazmıyım...:p

Motosikleti
Forza 250
Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Buraya kadar herşey normal, ancak inceleyince kaliperin yukarıda bahsettiğim iki pim üzerinde kaymadığını (sanırım toz veya pislik yüzünden bir tıkanma oluyor) sadece sağ balatanın fren diskine temas ettiğini keşfettim.

Bence pimin yagli olup olmamasi pek de onemli degil. Cunku piston baski yaptiginda karsi taraftaki balatayida otomatikmen kendine cekiyor. ve disk ikisinin arasinda kaliyor

Otomobillerdeki sistem ise şu
adszev3.jpg

ehliyet

Herkese merhaba,
08.07 tarihinde ehliyet sınavına girip sertifikası alan arkadaşlar var mı acaba .
Birde ehliyet alırken şubelerin çok yoğun olacağı, B ehliyeti olan arkadaşlar eğer ehliyetini farklı bir ilden aldıysa, A2 ehliyeti için 2-3 gün koşuşturması gerektiği söyleniyor.
Acaba Sertifikayı istanbuldaki sürücü kursumuzdan teslim alınca ehliyeti anadoludan herhangi bir ilden çıkarttırabiliyor muyuz?

TŞK 'ler

conti' Alıntı:
Herkese merhaba,
08.07 tarihinde ehliyet sınavına girip sertifikası alan arkadaşlar var mı acaba .
Birde ehliyet alırken şubelerin çok yoğun olacağı, B ehliyeti olan arkadaşlar eğer ehliyetini farklı bir ilden aldıysa, A2 ehliyeti için 2-3 gün koşuşturması gerektiği söyleniyor.
Acaba Sertifikayı istanbuldaki sürücü kursumuzdan teslim alınca ehliyeti anadoludan herhangi bir ilden çıkarttırabiliyor muyuz?

TŞK 'ler

sorunun cevabını 1-2 gün içinde bu topikten alırsın...

gelişim sürücü kurs sahibi İbrahim Beyden...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=378381#post378381

Süper Moderatör (BBRR)
rus ,norveç, derken en sonunda bir ingiliz plaj güzelide GT 250 cometin dayanılmaz çekiciliine karşı koyamadı....satacam bu motoru ..yada hanım beni boşayacak...evli arkadaşlar sakın bu motoru almayın ...alırsanızda sahil kesimine sakın inmeyin ..

Bu arada arkadaki türk bayrağıda olaya ayrı bi hava katmışş...

23r7cow.jpg

Son düzenleme:
Selam "Hyosung"cular
ben de hyo gv 250 yeni kullanıcısıyım ve aranızdayım,
keyifli sürüşler

BBrr Güzel resimler yenge seni boşamazsada kesin elinde oklavaya yolunu gözler:p

ya yabancı bayanlarda sanırım motor üzerinde resim çektirme gibi bir fantazi var :)resimler güzel fakat barış abi tavsiyem karelerde motorlar da tam çıksın ozaman fotoğrafik olarak daha güzel olur.mümkün olduğunca motoru bölmemeye açlış...

bide sana msj atmıştım bakmadınmı..motoru alayım ilk senin yanına gelicem ,erhan gibi bende kaskımı boyatmaya ..

Millet,
Debriyaj telini inceledim, üzerinde herhangi bir yağa rastlamadım.
İsterseniz siz de kontrol edin, tel kopmadan yağlayın!

PS: Resimlere bayıldım (hatunlu motor), insanlara motor aldırır böyle resimler yaf!

-t

Benim motor,gt250comet fakat;silindirlerin üzerinde gv250 yazıyor.Cruiser modelinin motoruyla cometlerin motorlarının aynı olduğunu biliyorum tek farkın şanzumanlarıda olduğunu biliyorum.Benim merak ettiğim yinede gt250 yazması gerekmiyor muydu?Comet kullanan arkadaşlar bakabilirler mi acaba silindirin üzerindeki yazıya.Sadece bende mi böyle,başka cometler de var mı merak ettim.

TAMER' Alıntı:
Benim motor,gt250comet fakat;silindirlerin üzerinde gv250 yazıyor.Cruiser modelinin motoruyla cometlerin motorlarının aynı olduğunu biliyorum tek farkın şanzumanlarıda olduğunu biliyorum.Benim merak ettiğim yinede gt250 yazması gerekmiyor muydu?Comet kullanan arkadaşlar bakabilirler mi acaba silindirin üzerindeki yazıya.Sadece bende mi böyle,başka cometler de var mı merak ettim.
Cometlerde GV 250 yazıyor motorlarda hepsi aynı...

Süper Moderatör (BBRR)
işin garibi benim ruhsattada gv250 yazıyo model bölümünde....hatta kasko ruhsata bakılarak yapıldığı için kaskoda gv 250

muritu' Alıntı:
açıkyol ,nasılsın dostum iyisin umarım verdiğin veriler için teşekkür ederim böylece herkes kendisiyle kıyaslama imkanı buluyor..

the suda ,sende hoş geldin tekrardan nerelerdeydin gerçi bende sınavlar,iş güç derken yoktum başlıkta ..zaten eskilerde uğramaz yazmaz oldular.. :)
neyse global motor gerçekten çok ilgililer vede zaten sana davranışları ilede bunu göstemişler..fakat hatırlayamadım sorun neydi ,2 ay motorsuzmu bekledin yoksa bu sürede est motorunu mu kullandın anlayamadım..açıklamalarını bekliyorum.

saol dostum bende gayet iyiym. Malesef 1 ay hiç motora binemedim 1. ayın sonunda problem çözülemeyince gloabli aradım hemen ilgilendiler gelip motorumu aldılar ve banada test motorlarını bıraktılar sonra 1 ay onların incelemesinde kaldı motor. Problem ise metal talaşı çıktı motordan bol miktarda ve bigün giderken acayip sesler gelmeye başladı söküldü motor kranktanmış problem. benim krank söküldü ve yerine yenisi konularak problem çözüldü. bunun dışındada ufak tefek şeyler vardı onlarada baktılar ve kapıma kadar getirdiler saolsunlar motorumu şimdi yalazıgibi namussuz :)

Bu arada okuduğum yazılar arasında yakıt değerleri vardı. Beyler benim motorum 120 130 kmh ile hiç durmadan 420 km'nin üstünü yapıyo şehir içi bugün ölçüm yaptım 347 km de kırmızıya indi fakat içinde 2 lt benzin vardı tam 15 lt aldı (40ytl) dier arkadaşların yazdıklarına göre 300km max yapıyor. Ki burası küçük bi şehir olduğu için dur kalk çok fazla oluyor buna rağmen böyle yakması beni çok mutlu ediyo.

bbrr abicim sen hanımı boşarsın gibime gelio..

o hatun ne yav ben marmarise geliyim en iyisi off :))

suda senin krank işi hallolduktan sonamı ölçüm yaptın..öle ise eğer senin için şanslı bi durum çunku bu değerleri yapan yok .400 km ye yakın bi değer vermişsin depoda... ama baştan beri böyleyse eğer diğer arkadaşların kendine benim motorum niye bukadar fazla yakıyor diye sorması lazım.. birkaç kişide duyulan rahatsızlıklar vede debriyaj telinin çabuk kopması problemi benide üzdü..debriyaj teli kompma mesafesini hatırlayan varmı..nedir bu işy ahu öğrenenlim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar