Topçam ve Tokat Seyahat'ın bagajı yüksek yeni model Travegoları var. Top case (eğer varsa) ve aynaları sökersen, sığar. Motoru yerleştirmeden önce muhakkak benzini boşalt, zaten otobüsçü almaz. Motoru bir taraftaki kasa direklerine yanaştır, ancak motor ile yanaştırdığın kasa direkleri arasına yol esnasında zedelenmeyi önleyecek yumuşak bir şeyler koy. Motoru kesinlikle dik koy. Birkaç yerden sıkıca bağlarsan, hiçbir şey olmaz. Ben Nisan ayında bu şekilde Ardahan-İstanbul arasında CBF 150 yolladım, hiç bir şey olmadı. Bir kere de Kars-Kayseri arasında trenin yük kompartımanına Pulsarı koydum, taşıdım. Ancak arayı iyi beslemediğim için deponun bir köşesindeki boya silinmişti. Bu arada unutmadan muavini de görmen lazım. 1 ile 2 yolcu ücreti kadar (Başka mesajımdan kopyala-yapıştır yaptım, kusura kalma).
Bu arada Zileliyim, Tokat'ta okuyan, çalışan, askerlik yapan kişilerin tamamına yakınının memleketimden memnun kaldığını biliyorum. İnşallah sen de iyi anılarla ayrılırsın Tokat'tan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
Otobüs bagajında gv650, intruder 800 taşıyanları gördüm hocam. Bende bir müddet tokatta ikamet etmiştim, kışı çok pistir motor için pek elverişli değil.
İstanbul gibi geniş ulaşım ağına sahip bir yerde kimseyle anlaşmadan otogara gitsen bile elbet biri alır o tarafa giden. Seçenek çok
Bir Tokatlı olarak şunu söyleyebilirim ki, Tokat'ın kışı pis değildir. Tokat'ın hiçbir şeyi pis değildir. Lütfen memleketime pislik atma. Tokat Doğu Anadolu'da değil, Karadeniz Bölgesi'nde bir ildir. Şehir içinde ve kampüs arasında yolda kar ve buzlanma, senede bir iki günü geçmez. O da karın ilk yağdığı gün olur.