http://i.imgur.com/fythdKs.jpg
Dinamo = 90W
Doğru söylüyorsun Z kuşağının psikozlarıyla uğraşılmıyor. Ama biz iyi niyetimizden uğraşıyoruz işte...
-*- Bilmediğin bir konuda
yardım istiyorsun. Sonra birisi yardım edince konuyu bildiğini iddia ediyorsun. Eyvallah. O zaman neden insanların zamanını yiyorsun? İnan ipimle kuşağım bilip bilmemen.
-*- Sayısal veri istiyorsun. Eyvallah. Gayet mantıklı. Ama mühendisliğin ve bilimsel yaklaşımın en önemli kurallarını atlıyorsun. Ortada bilimsel bir veri var üreticinin verdiği. Ve buna dayanan çalışan bir sistem var.
Bu sistemde bir parçayı değiştirmek istiyorsan bunun çalışılabilirliğini ispat etmek zorunda olan sensin. Çünkü önce tez üretip ispatlaman gerekir ki eğer varsa buna karşı anti-tez üretilebilsin.
Keza onun haricinde kural basittir. Çalışan sistemi elleme. Varsa bununla ilgili bir antitezin getirir ispatlarsın. Biz de "aa ne güzelmiş" deriz tebrik ederiz.
-*- Herkes sayısal veri versin diyorsun. Eyvallah. Neden sana bunun için zaman ayırayım? İnan benim için sokaktan geçen adamdan farkın yok şu anda(Bunu hakaret olarak algılama tersi de geçerli). O zaman neden senin yerine bir araştırma yapayım? Gideyim kitapçığa bakayım ?
Benim için en fazla ömrümün 30 saniyesi kadar değerlisin.
İnan şu son 3 mesajı atarken harcadığım zamanı da belki yazdıklarının altı doludur, ilerde teknik anlamda birşeyler paylaşabiliriz umuduyla yazıyorum.
-*- Dünya senin gözündeki gibi yürümüyor maalesef. Burada Xenon takarsan birşey olmaz dediğinde motorun her tarafını Xenon farlarla donatacak insanlar var maalesef senin sözüne güvenip? Elektrik tesisatının herhangi bir bileşeninin canına okuduklarında sen girecekmisin bu bedelin altına bunu sorman lazım kendine.
Keza bir bacağı araçlar için bir amaca yönelik cihazlar üretmek olan bir şirketin Ar-Ge kısmında çalışıyorum. O kadar hesaba rağmen yurt içinde ve yurt dışında adamlar öyle saçma sapan şeyler yapıyorlarki tesisata aklın durur.Ve bu sebepten bir sürü cihaz geri gelebiliyor. Ha tabi oturduğun yerden bunları umursamadan afaki yazıp çizmek hoş tabiki.
-*- Sayısal veri deyip duruyorsun ama ortada geçerli bir veri görmüyorum maalesef. Xenon far taktığında sisteme bir yük getirmeyeceğinin bana sayısal olarak analizini getir o zaman tamam diyeyim bu adam birşeyler biliyor. Diğer türlü TVS'yi bilmiyorum ama SEAT İspanya garanti dışı bırakıyor araçları Xenon far değişiminde.En azından 4 sene önce arabayı yenilerken e-posta attığımda durum böyleydi.
Sonuç:
Derdinin ne olduğunu bilmiyorum ama mümkünse benden uzakta hallet. Çünkü zamanımı yiyorsun. Ve ikinci bir şey daha, neyi nasıl yazacağımı öğretebilecek ve eleştirebilecek kadar samimi ve yakın değilsin benimle. O yüzden herkesin haddini bilmesinde yarar var.
Konunun daha fazla uzamaması umuduyla kal sağlıcakla.