- Konu Yazar
Bugün arkadaşımla beraber geziye çıktık yaklaşık 70 km. 35 km sıkıntısız gidişten sonra yaklaşık 45.km de motor istop etti bir anda durduk jiklenin açık olduğunu fark ettim. Yaklaşık 10 km'dir jikle açık sürüyormuşum. Kapattım jikleyi motor çalışmamakta inat etti bende jikleyi açıp rölanti vidasını arttırıp yola devam ettim. 5 km sonra yeniden durdu. Bu arada rakım 550 m olan bir dağa çıkmıştık. O yüzden rölantisini arttırdım. Sonra jikleyi açtım çalıştırdım jikleyi kapatınca duruyor motosiklet rölantiyi biraz daha arttırdım gittik bir 8 km daha sonra yeniden gaz yememeye başladı. Durdum 1-2 dk bekledim depo kapağını açtım falan denedim çalıştı 3 km sonra yine durdu aynı şeyleri yaptım çalıştı bir daha durmadı. İşin kötü tarafı az kalsın dağın başında kalıyordum. Yok mudur bunun bir çözümü? Bide hava sıcak olsa bile jiklesiz çalışınca gidiyor 2 km daha sonra debriyaj ı çekince duruyor. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi akşamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Bir bilen yok mu arkadaşlar?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Bir bilen yok mu arkadaşlar?