Ama en guzel "erigeeeeeee dalaaaannnn vaaaaar" diye kikirdeyisimizdi))
Iste bunu yapana gun yuzu gormemis kufurler esliginde agacin tepesinden yere ucup "guvenli bolge"ye girdigimizde arkadasi guzellestirirdik.
Ama en guzel "erigeeeeeee dalaaaannnn vaaaaar" diye kikirdeyisimizdi))
Iste bunu yapana gun yuzu gormemis kufurler esliginde agacin tepesinden yere ucup "guvenli bolge"ye girdigimizde arkadasi guzellestirirdik.
Okulu asıp ateriye kaçardık. Bisikletin tekerine pet şişe sıkıştırıp pedallardık. Mahalle maçı yapıp sonunda kavga ederdik. Arkadaşımızın babasının yada mahalleden bi abinin bizi dövme yetkisi vardı. Isin kötüsü eve gelince bide evde dayak yiyorduk. Kutsal bir komite uçurtma mevsimi, misket mevsimi, topaç mevsimi gibi etkinliklerin ne zaman başlayacağına ne zaman biteceğine karar veriyorduama o komiteyle hiç denk gelmedim
arkadaşımızın evine kimseden izin almadan girerdik.
Güzeldi..
Pet sise degil de eski kola siselerinin altinda mavi plastikler vardi. Onlari koyardik biz tekerin arasina. 2t motocross gibi ses yapardi.
Atariye biz de giderdik "haggar (final fight), mustafa (cadillacs&dinasaurs) oynardik. Tekken gelince devrim olmustu.
güzel yanları vardı da kolay büyümedik dünyanın parası gitti. hasta olduk hastaneye okula gidersin kırtasiye masrafları.. motoru dikkatli kullanmak lazım yani
Elimizden geleni yapiyoruz.. ama gerisi kismet..
Bi gun kaza yapıp zaten basina gelecegi belliydi demez umarim kimse.. hani dikkatlide gitsek full ekipmanda olsak, kaza yapip basimiza bisey gelse zaten motor kullaniodu diyip genede bunu seçtiğimiz icin haksiz basliyoruz..
çoğu zaman esasında farkında olarak risk alıyoruz. başına geleceği belliydi deniyosa nasıl sürdüğünü tahmin et zatenayrıca motor kullanıyodu diyecek olanların ilk sorusu hep daha önce düştün mü oluyo (düşman ayağa bakarmış)
![]()
Elimizden geleni yapiyoruz.. ama gerisi kismet..
Bi gun kaza yapıp zaten basina gelecegi belliydi demez umarim kimse.. hani dikkatlide gitsek full ekipmanda olsak, kaza yapip basimiza bisey gelse zaten motor kullaniodu diyip genede bunu seçtiğimiz icin haksiz basliyoruz..
bu oyunu hatırlayan var mı?
http://www.atari.gen.tr/wp-content/uploads/2010/07/river-raid.png
http://img01.alkislarlayasiyorum.com/images/all_content_thumbnail/new/58/58539_1.jpg
Şu oyun için tüm paraları bitirirdim
.
oyunlarla aram oldum olası iyi değildir. hiç beceremezdim ama yine de gidip bir miktar harçlığı atari salonunda bırakırdık. İşin enteresan tarafı çocukların atari salonuna girmesi yasaktı ve atari salonlarına sık sık zabıta baskın yapardı. ne tırsardık ama.