Dükkan sahibi istese atar molotofu içeri komple dükkanı motoru yakar hepsi kullanılmaz hale gelir alır sigortadan parasını. Bence de ilginç bir iş var olayın arkasında.
Geçmiş olsun. Ben de 1 ay önce uğramıştım Z Moto'ya. Z 1000 SX sormuştum. "Bir tane depoda ambalajında var" demişlerdi. Artık çalınan Z 1000'in yerine onu koyarlar herhalde. Yeri boş kalmaz.
Bu arada şunu belirteyim, burada birçok kişinin mesajında, Z Motonun müşterilere iyi davranmadığı gibi yorumlar okudum. Ben Z Moto'ya şort-tişort ile çok paspal bir vaziyette gittim. Z 1000 SX aradığımı söyledim. Benimle bayağı ilgilendiler. Sizlerin anlattığı gibi bir ilgisizlikle falan karşılaşmadım. Yiğidi öldür, hakkını yeme diye belirteyim dedim.
1 ay önceki Z Moto ziyaretimden
[url]http://i.hizliresim.com/qRmq0q.jpg[/url]
bence de pkklılar yapmıştır ama onlar tek başlarına bunu beceremezler kolombiyanın bölücüsü farc örgütünden yardım almışlardır
1000rr olsa neyse de z1000 çok az satılan bir motor. Napıyorlar anlamıyorum, keza ducati scrambler.
Alıp arabalarda olduğu gibi suriye ye de götüremezsin manasız bi motor.
Fazla uçuk olacak ama acaba yabancıların işi midir? Baktılarki Türkiye 'de hırsıza hiçbişey olmuyor alıp parçalyıp yurtdışında satıyorlardır.
dalga geçecek bir durum mu var? hırsızlık masasından tanıdığın varsa bir sor bakalım bu motor hırsızlığı işini kimler yapıyormuş.
umarım yaşamazsın başına gelse böyle dalga geçmezdin.
paranoya ve komplo teorileriyle ömüz uzamıyor dedim dalga geçmedim. bir terör örgütünün kızıltoprak motosiklet mağazasından cam kırıp motor çalması olasılığına inanmanız akıl almaz gidip haraca bağlar onlar için daha kolay diğer mafia örgütleri gibi.her taşın altında pkk ararsanız farc da çıkabilir
kardeş, başımızdan birşeyler geçti demek ki bunu yazdık.
ben bizzat pkk demedim "pkk lılar ve pkk yandaşları yapıyor" bunu çok kısa bir araştırma yaptıktan sonra kolayca öğrenirsiniz. bunlar hırsızlık çetesi grupları halindeki örgüt taraftarlarıdır. bunların dışında çingen serserisi veya bonzaici esrarkeş filan olup bunu yapan en fazla yüzde birdir. onlar da iki gün binip bırakır bir kenara. ama pkklılara gitti mi o motoru bir daha bulamazsınız.
ha, bu olay belki farklı birşeydir. onu bilemem de motorunuzu kollayın derim. en güvenilir yere bile koysanız çalıyorlar. sağlam halat şeklindeki kilitlerle uğraşamıyorlar. kilit takın olay çok ciddi boyutlardadır...
Yuh. Polis ne yapıyor ya polis. Töhmet altında kalıyorsun sayın polis hırsızları yakalamayarak, alooo...
Öncelikle çok geçmiş olsun . Motorunun çalınması nedir çok acı bir şekilde bilirim . Kamera görüntüleri yok mu ? Polis üstünde sıkı durursa yakalanması çok zor değil diye düşünüyorum. Koskoca Fenerbahçe stadının karşısında bir bölge !!!