Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaşlar ve yousuffer .
bende xmax var ve az evvel motolandi aradım senin bu yazdığını görünce. 22 temmuzda yazmışsın bu yazıyı.
bugun 6 ekım .
motolandi aradım yamalube den başka yok bende yağ dedi ve 106 lira dedi iki litresine . ben bunu kızıltoprak ersoy motorda iki litre yamalubeyi 80 tl ye alıyorum.ünal beyle görüstüm motoland de üslub olarak çok iyi değildi açıkçası . bu yamaha servis ve satışın hepsi bu şekilde galiba

Ünal usta yaşlı eski bir yarışçıdır, aslında çok kibardır fakat telefon iletişimi zayıf, ben motul yağı ordan aldıgımı söylemedim orada yağı koydurdum. işçiliği ucuzdur zaten parçaları değil.

Ünal usta yaşlı eski bir yarışçıdır, aslında çok kibardır fakat telefon iletişimi zayıf, ben motul yağı ordan aldıgımı söylemedim orada yağı koydurdum. işçiliği ucuzdur zaten parçaları değil.

anladım yousuffer.teşekkürler forumda baya aktif olman güven verdi xmax için direk kalkıp gidecektim az daha :) ben anadolu yakasındayım.
başka parça fiyatlarıda sordum dediğin gibi parçaları diğer bayilerden yüksek söyledi (örn:arka fren maneti = 90tl)
gene de teşekkür ederim

anladım yousuffer.teşekkürler forumda baya aktif olman güven verdi xmax için direk kalkıp gidecektim az daha :) ben anadolu yakasındayım.
başka parça fiyatlarıda sordum dediğin gibi parçaları diğer bayilerden yüksek söyledi (örn:arka fren maneti = 90tl)
gene de teşekkür ederim

ya sanırım parça fiyatlarından haberleri yok yada listeleri eski. küçük biryer orası o yüzden ya öğrenin gidin yada kendiniz alın. Ustalığı ilgili ve servis ücreti öyle kazık olmaz. Daha öncede yazdım mesela yarın 20.000 ağır bakıma gidicem ben 550tllik bakım orada 350 tl.. Ben her gittiğimde 15 tane xmax goruyorum dukkanda :D

ya sanırım parça fiyatlarından haberleri yok yada listeleri eski. küçük biryer orası o yüzden ya öğrenin gidin yada kendiniz alın. Ustalığı ilgili ve servis ücreti öyle kazık olmaz. Daha öncede yazdım mesela yarın 20.000 ağır bakıma gidicem ben 550tllik bakım orada 350 tl.. Ben her gittiğimde 15 tane xmax goruyorum dukkanda :D
:) doğrudur bana biraz uzak dediğim gibi hani parça ve servis ucuz olsa uğraşmaz giderdim de ersoy da gökhan abi ortalama fiyatlar veriyor. oraya giderim herhalde çırak var umut temiz çalışıyor çocuk :) iyiler sağolsunlar.
ama yardımcı oldugun ve cevap attığın için teşekkürler . baya olmuştu çünkü sen onu yazalı görmeyedebilirdin.

:) doğrudur bana biraz uzak dediğim gibi hani parça ve servis ucuz olsa uğraşmaz giderdim de ersoy da gökhan abi ortalama fiyatlar veriyor. oraya giderim herhalde çırak var umut temiz çalışıyor çocuk :) iyiler sağolsunlar.
ama yardımcı oldugun ve cevap attığın için teşekkürler . baya olmuştu çünkü sen onu yazalı görmeyedebilirdin.

Gökhan a selamlar şahsen beni tanımaz fakat motorumun eski sahibi ve arkadaşı olan, Akrapoviçli race blue xj6n nin eski sahibi Anıl dersen dahada ilgilenirler.

Motoru büyük ihtimalle 6 ay sonra alacağım ozamana kadar ekipman alayım. Yorumları okuyorum da cidden sorun yaşayan çok az :) ben alana kadar cbr 250rr çıkmazsa bunu alırım

Motoru büyük ihtimalle 6 ay sonra alacağım ozamana kadar ekipman alayım. Yorumları okuyorum da cidden sorun yaşayan çok az :) ben alana kadar cbr 250rr çıkmazsa bunu alırım

Hocam Honda prensip olarak cok hızlı motorları seven bi firma degil amma velakin yamaha ile anlaşma sağladıysa bu egosunu yikabilir (hic umudum yok ama)

Aynen öyle tabi eğer doğruysa 4 silindir olmasa bile 45 beygir olacağı büyük olasılıkla söyleniyor

öyle olursa benimde bir r25 planım vardı ama hondaya kayabilirim.fakat hondanın race blue gibi çarpıcı bi dizayn olması gerek
bu arada cbr 500 ikinci el de bakılabilir aslında 18.500e hafif ekstralı olarak gördüm.buda aklınızın bir köşesinde dursun.

Arkadaşlar herkese merhaba r25 kullanıcısıyım.1 hafta önce aldım mavi renk fakat vites gösterge ışığını 7000 devre ayarlamama rağmen devrinde ışık yanmıyor. çözüm bulan var mı

tamam hocam bugn yamaha yetkili servisinde vites gösterge ışığını ayarlatmaya gittim ilk yardimci olan arkadas ayarladi denedik fakat olmadi daha sonra bi tıfıl cocuk geldi abi vitesi bosa alip ayarla dedi devirle isik ayarini farkli yapti oldu sasirdim :d

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

birde r25 kullanicilarına sesleniyorum grenajlarınızın mantar vidalarını sıksık kontrol edin alyanla sıkın. kendiliğinden düşüveriyor meretler zira çevreden sağdan soldan bulmasıda bi hayli zor. tekeriniz düz bassn

İyi akşamlar.Arkadaşlar izmirden mesaj atıyorum iz moto dan koç finansla r25 alabiliyormuyuz yarına kadar bekleyemedim

İyi akşamlar.Arkadaşlar izmirden mesaj atıyorum iz moto dan koç finansla r25 alabiliyormuyuz yarına kadar bekleyemedim

aslında şu dönemde en mantıklısı şubat sonu mart başı olan moto expoyu beklemek para biriktirmek fuarda lansman fiyatlarından almak. gene de siz bilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar