MotoGP de yarışmak için ciddi bir bütçe probleminden söz ediyor sürekli Kenan, bende anlamış değilim, bütün Türkiye arkasında, sponsorları sağlam.. Ama orada yarışmanın ekonomik olarak ağır olduğu söyleniyor..
kazandığı 800bin liralık ödülü şimdi fetö örgütü diye anılan cemaatin kurumlarına bağışlayıp üstüne cemaatin işletmesi olan sürat kargo reklamında oynadıktan sonra hangi aklı evvel sofuoğluna sponsor olur çok merak ettim gerçekten
Üstte bi abimiz bir avuç insanın izlediği spor'a neden sponsorlar para yatırsın demiş. Bunu kâr amaçlı değil de milli gurur olarak görmek lazım.
Orada türk bayrağının dalgalanmasının fiyatı yoktur. Devlet pekala ihale karşılığı bir şekilde işadamlarını bu işe yöneltebilir.
Tek bir işi için 600 milyarlık saat hediye eden adamlar varVe şunu düşünün ; hiç bir halta yaramayan , ülkeyi kederden kedere yuvarlayan milli takım maç başı 20.3 milyon tl prim alıyor . Bir 15'de gerçekten başarılı , bayrak dalgalandıran bir adama vermek zor olmasa gerek.
Ülkemiz için prestijin bu denli önemli olduğu günlerde bu fırsatları kaçırmamak gerekir.
kazandığı 800bin liralık ödülü şimdi fetö örgütü diye anılan cemaatin kurumlarına bağışlayıp üstüne cemaatin işletmesi olan sürat kargo reklamında oynadıktan sonra hangi aklı evvel sofuoğluna sponsor olur çok merak ettim gerçekten
800 bin liralık ödülün bağışlandığı, bu fetö örgütü diye anılan cemaatin kurumları hangileridir diye Google'da aratınca çıkan sonuç: "Spor Toto Teşkilat Başkanlığı" oldu.
*Sofuoğlu 800 bin liradan vazgeçti!
*Kenan Sofuoğlu haram 800 bin liraya hayır dedi!
*800 bin TL'yi reddetti!
başlıkları altındaki bütün haber detaylarında bu paranın "Spor Toto Teşkilat Başkanlığı"na verildiği yazıyor.
"Cemaatin kurumları" dediğiniz "Spor Toto Teşkilat Başkanlığı" mıdır?
Ya da hangi kurumlardır söz konusu olan?
Sponsorları sağlam derken Redbull dan başka sponsoru varda ben mi bilmiyorum acaba? Milletin motoru damalı bayrak gibi gezerken sponsor çokluğundan Kenanın motor nerede ise bayi renklerinde o kadar sponsor yok hangi sponsor ?
Sporcunun siyasi rengini belli etmemesi gerekir. Sen tutup da çoğunluğun sevmediği bir kişinin resmini motoruna yapıştırıp tur atarsan doğal olarak sponsor bulamazsın. Büyük firmalar hem halk tv ye hem de beyaz tv ye reklam veriyorlar, kitle ayırmıyorlar. Ülker bile godiva markası altında likörlü çikolata üretiyor. Cemaate yakın rixos otellerinde içki su gibi gidiyor . Herkes anladı ticaretin, siyasetin, dinin , sporun birbirine karışmaması gerektiğini, bir Kenan anlamadı.
bu kadar karaktersiz olup da böyle başarılar kazanan bir adam daha görmedim ben. demek ki sporda başarı için ahlak gerekmiyormuş.
ha bu arada; bırakın artık şu dünya bize düşman ezikliğini. çalışmadan, ter dökmeden olmuyor bu işler.
motorsporlarını geçtim futboldan ve at yarışından başka hangi sporları destekliyoruz ki?