- Konu Yazar
yaşım 16 bi kız arkadaşım vardı 4 ay boyunca çıkmıştık son 1 ayı sıkıntılı geçmişti ama annesi öğrenmişti ve bize karsı cıkıyodu teyzesi yanımızdaydı ama bizi bulusturmustu felan neyse biz birbirimizi çok seviyoduk son 2 hafta nolduysa artık kız benden sogudumu bılmıyorum neyse 2 gün önce yanı okulun ilk gunu bulusucaktık ve ben bunun benden ayrılacagını bılıyodum yineden gittim yanına 2 hafta öncede dogum gunuydu hediyesini almıstım duruyodu evde onuda aldım gittim bile bile
80 tl) nyse gordum bunu ben ayrılmak ıstıyorum dedı aslında ben onceden baya prova yapmsıtm birsürü şey solıcektım tamam dedim baska sey diyemedim hediyesini verdim gorusuruz dedi gitti. çok güveniyodum ona şaşırmıstım çok seviyodum oda beni seviyodu biliyodumda nyse akşam oldu bu yazdı bana açıklama yaptı bi sebebi vardı ama ben dedim herşeyinden üstesinden geldik bu zamana kadar bununda geliriz basit bişey yok dedi felan ben kendime güveniyodum ama eskisi gibi olabilirdik.peki seviyomusun dedim bilmiyorum dedi bundan sonra napıcaksın dedim hayatımda kimse olmicak dedi olmazda biliyorum.Ama ben yapamıyorum onsuz 2 gündür yemek yiyemiyorum sürekli aklımda her saniye içim yanıyo en kötüsüde dışarıya karşı gülmek zorunda kalıyorum. engel attı bana bidaha yazma dedi kaderimizde varsa karşılaşırız bigün dedi.ama ben bekleyemiyorum rahatsız etmekte istemiyorum kızı ne yapmalıyım ? Trol değil lütfen dalga geçmeyin