Abiler bu kızlar niye böyle ya

Kimler gelip geçecek hayatlarınız dan onunda seninde.Aklına geldiğinde gülüp geçeceksin.4 ay dediğin nedir ki insanlar 40 yıl yaşayıp boşanıyorlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaşım 16 bi kız arkadaşım vardı 4 ay boyunca çıkmıştık son 1 ayı sıkıntılı geçmişti ama annesi öğrenmişti ve bize karsı cıkıyodu teyzesi yanımızdaydı ama bizi bulusturmustu felan neyse biz birbirimizi çok seviyoduk son 2 hafta nolduysa artık kız benden sogudumu bılmıyorum neyse 2 gün önce yanı okulun ilk gunu bulusucaktık ve ben bunun benden ayrılacagını bılıyodum yineden gittim yanına 2 hafta öncede dogum gunuydu hediyesini almıstım duruyodu evde onuda aldım gittim bile bile :(80 tl) nyse gordum bunu ben ayrılmak ıstıyorum dedı aslında ben onceden baya prova yapmsıtm birsürü şey solıcektım tamam dedim baska sey diyemedim hediyesini verdim gorusuruz dedi gitti. çok güveniyodum ona şaşırmıstım çok seviyodum oda beni seviyodu biliyodumda nyse akşam oldu bu yazdı bana açıklama yaptı bi sebebi vardı ama ben dedim herşeyinden üstesinden geldik bu zamana kadar bununda geliriz basit bişey yok dedi felan ben kendime güveniyodum ama eskisi gibi olabilirdik.peki seviyomusun dedim bilmiyorum dedi bundan sonra napıcaksın dedim hayatımda kimse olmicak dedi olmazda biliyorum.Ama ben yapamıyorum onsuz 2 gündür yemek yiyemiyorum sürekli aklımda her saniye içim yanıyo en kötüsüde dışarıya karşı gülmek zorunda kalıyorum. engel attı bana bidaha yazma dedi kaderimizde varsa karşılaşırız bigün dedi.ama ben bekleyemiyorum rahatsız etmekte istemiyorum kızı ne yapmalıyım ? Trol değil lütfen dalga geçmeyin

205 kelime,
9 satir

5 nokta
1 soru isareti
1 iki nokta ustuste

Moderatör
engel attı bana bidaha yazma dedi kaderimizde varsa karşılaşırız bigün dedi.ama ben bekleyemiyorum rahatsız etmekte istemiyorum kızı ne yapmalıyım ? Trol değil lütfen dalga geçmeyin

Bir daha yazma.
Rahatsız etme.
Döner gelirse yersin.

Annesi ,kızı ve teyzesini etkisi altına alıp senin hayırsız sevgili olduğuna inandırmış.

Teyze cephesini kaybetmeyecektin hacı :salut:

Aklımı çeldin şimdi okusammı okumasammı kararsız kaldım

80 tl ye kadar okuyun :)

Şaka bir yana geçmiş olsun kardeşim. Yaşın genç, ateşe dokunmadan ateşin yakabileceğini anlayamayıp yanarak tecrübe etmişsin hepsi bu.

İlk mi? Belki.
Son mu? Hayır!
Yemeden içmeden kesilmeye değer mi? Değmez.

Hadi vur kafayı uyu şimdi.
Bir gün seni hak eden biri çıkacaktır, sende ona hakkıyla layık olabilecek bir eş ol :)

Kardeşim geçmiş olsun bu yaşta başladığın ilişki mutlaka bitecekti zaten. İnan bana birgün diyeceksin ki keşke hediyeyi vermeseymişim. Bunlar senin için tecrübe. Canın yanar ama zamanla düzelir. Herkesinki yandı da yanacak da. Bu yaşta bu işlere takılma zira kız arkadaş insanı sosyal çevresinden çok uzaklaştırır üniversite gibi hayati kararları etkiler ve sen tam arkadaşlarınla akacak yaştasın aşk düşüneceğin en son konu olsun.

daha yaşın küçük bakma bende filozof değilim ama gordugumu aktariyim; daha okadar ihanet aldatmaca goruceksinki kiz arkadaşının ayrılması en masumu olucak insanların belli bi süre sonra senle uyusmayan yönlerini bulunca sende irtibatı kesmek zorunda kalicaksin buna eminim menfaat ugruna yaninda duran insanlar falan goruceksin henüz gençken böyle şeylere takılma istikbalini aydınlatman sana tavsiyemdir unutma 30 sene evli kalan çiftler bile ayrılabiliyor
bi dipnot düşeyim; hayatımda kimse olmicaj falan hikayesi ilişki felsefesinin ilk yalanidir Eğer cidden seviyomusun dediğinde bilmiyorum dediyse bilki o kalpte ya sana yer yok yada ayakta yolcusu çok gerçek seven geçersiz mantıklı bi açıklama olmadan ayrılmaz ayrılığı kafayada takma teselli değil bu ileride pişman olucagin dalgalara dumenlere girme diyorum

Son düzenleme:
Kalp kirikligi guzeldir, hala bir seylere uzulebiliyorken tadini cikart derim. Acisi gecer boyle seylerin hatta alisirsin dogru olan anormal gelmeye baslar. Yaslandikca taslasirsin. Ben cok uzuldum senin yaslarinda cok ta guzelmis. Simdi artik beni kimse uzemez. Biliyorum simdi anlayamazsin bunu ama, bir yerden sonra istesen de kalbini kimse kiramiyor. Bosver takil sen, sarki falan yaz, enstruman falan varsa ona yogunlas acidan cok malzeme cikar :)

Super Moderator
yaş geldi geçti sayılır bende
ama düşünüyorumda sevgilime diye aldığım hediyeler hep başkalarına gitti ya la :cherry:
gün gelecek hatırlamayacaksın bile :wiinkk:

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
80tl ile benzin alsan daha mutlu olurdun(motorun yok ama şimdiden alıp ilerde 7tl olduğunda sevine sevine depoyu fullerdin.)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sana hayatın sırrını veriyorum , kulaklarını iyi aç ve beynine kazı.

Hayatın sırrı iki kelimedir : SIRADAKİ GELSİN ! :cherry:

Bu mutluluklar için , dertler için , heyecanlar için özetle olumlu ya da olumsuz tüm duygular için geçerli ve gereklidir.

Seni daha güçlü bir karakter sahibi yapan şey , yaşadığın hislerin ve anların zenginliğidir.

Daha fakir ve korkak yapan ise sahip olduğun anları koruma çaban ve kaybetme güdündür.

Ne demiş Nietzsche amca , "Seni öldürmeyen şey güçlendirir."

Fuatavni ne demiş "Korkma titre" pardon bu biraz alakasız oldu :cherry:

oooo neler geldi neler geçti, hepsine üzülcek olsak işimiz var be yeğen :)

Boş ver be oğlum sana kız mı yok? Gitmek isteyene direk :king: diyeceksin, eğer sana değer veren biri ise geri dönmek isteyecektir.

başka kız bul hayatına bak. çünkü o hayatmda kmse olmicak dediğin kız 1 2 sene sonra herşeyi değişir. onu bklmekle hata edersin kaybedersin üzülürsün. hayat güzel dışarda cillop gibi hatunlar var hepsi birbirinden güzel 5 sene sonra bu dediklerine gülersin eşşek kafam dersin ama iş işten geçer.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

bol bol sosyalleşmeni öneririm sana gitar kursuna git tenise git futbol maçları yap ortamlara ak ewde durup o kzın glmsni bklmee hayat dışarda güzel sen bi marmarise gitsen bişeyin kalmaz kardeş. :D yaz bitti diyorsanda bursa uludağa git ortamları gör onuda yapamıyosan bi üniversite kampüsüne gir ordaki hayata insanlara bak ufkun açılır.

Kardeşim, aşk meşk işleri gerçekten boş o yaşlarda.Gelip geçici yani...

Benden sana bir tavsiye. Ne sen aileni üz, nede bir kızı senin için ailesine küstür.

Emin ol ki yarın öbürgün üniversiteye gidince aileni çook ama çoook özleyeceksin.

Git annene sarıl, babanı öp. Kardeşin varsa tut elinden yürüyüş yapın.

Lise 2 desin büyük ihtimalle. Ailenle aran çok iyi olmayabilir bu yüzden zamanını kız arkadaşlarınla geçirmek istiyor olabilirsin.

Ama ben üniversiteye başladığım ilk günden itibaren anladımki anne kokusu, baba güveni, kardeş sevgisi bu dünyada hiçbir şeye değişilmez.

Sakın yemeni içmeni kesme. Sen yemedikçe bünyen zayıflar. Bünyen zayıfladıkça daha kötü hale gelirsin.

Sabahları koşu yap mesela.Spor birçok şeye iyi gelir . Dinle beni.

Sakın bu yaşta böyle birşey için üzme kendini.

Annen,baban,kardeşin sağsa ve sende onların yanındaysan dünyanın en güzel şeyi. Kız arkadaş illaki bulursun. Acelede etme bunun için.

2 yıl daha dayan üniversitede çok güzel kızlar var merak etme . Güven bana. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar