Mardin İl Temsilcisi
- Motosikleti
- Yamaha XS
kdiner yüzünden benim motoru satıp siyah rengini alcam diye korkuyorum
) Shift bak aklıma giriyosunuz :-/
kdiner yüzünden benim motoru satıp siyah rengini alcam diye korkuyorum) Shift bak aklıma giriyosunuz :-/
arkadaşlar bu video programalrını nasıl kesip formatı dönüştürüyorsunuz bi program önerisi yapın lütfen. go pro avi oalrak kaydediyor windows movie maker görmüyor. anca 15 snaiye video çıkarabildim 5 saat uğraştım yokmudur kolay bi yolu. o videoda bu, müzikte ekleyemiyorum moviemaker görmeyince
https://www.youtube.com/watch?v=COiZd8vwTTs
Sigorta 57 lirami �� plaka kodu kac birde ilk aracinizmi
antalyadaki mağazayı aradım dediki stok eritmeye çalışıyoruz toplu alım yapmıştık o yüzden 7.490 tl den veriyoruz. ddim diğerleri en düşük 8.000 e veriyor farkı nedir hiç bi farkı yok 2015 üretim herşey full son kasa dedi. 2014-2015 farkı varmı onu anlamadım böyle değince aklım karıştı herneyse; sonra dediki -200 tl zararına veriyoruz müşterilerimize armağanımız olsun diye zarar ediyoruz dedi tabi bu hikaye gibi geldi bana. dedimki 400cs gelicekmi 15-20 gün içinde mağazalarımızda olur dedi hee anladım 200ns leri bitirip 400 lükleri piyasaya sürceksiniz dedim hayır tabiki o bize kalmıs dedi peki iyi günler dedim kapattım kuralkan ı arayıp bilgi alıcaktım ancak mesai saatleri dışındalar yarında onlarla iletişim kurup bilgilendircem sizi..
ne 400ü kardeşim 200 anlamıştır. 400 nereye geliyor. Kuralkan Satış ve Pazarlama Müdürü 2016 yıl sonundan önce gelmesi sürpriz diyorken bayi nereye 15-20 gün diyor. bi yanlış anlaşma olmuş
ne 400ü kardeşim 200 anlamıştır. 400 nereye geliyor. Kuralkan Satış ve Pazarlama Müdürü 2016 yıl sonundan önce gelmesi sürpriz diyorken bayi nereye 15-20 gün diyor. bi yanlış anlaşma olmuş
İl kodu varya yani hangi ilde cikarttin plakayi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
Buyrun siz arayin bi yanlis anlasma oldugunu sanmiyorum 400 lugu sordugumda boyle dediler o yuzden 200ns nin fiyatini ucuzlattik bâbinda konustu yani
il kodu muğla
Bu da benim mavişim. Dün çanta takıldı. Yarın diğer aksesuarları da takılınca bir daha çekerim.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/09/29/yeni_duldul.jpg
Motosikletimi satiyorum arkadaslar. Cok temizdir. İlan no 233678965