Kütahya- Isparta arası uzun yol 28.09.15

Öncelikle hayırlı bayramlar Arkadaşlar.. yarın 125 lik Çinli motorumla Kütahya'dan çıkıp Isparta'ya gidicem. Bu yol istikametinde gidicekler varsa birlikte gidebiliriz :)

Ve uzun yol için önerileriniz varsa alabilirim ..

kazasız belasız hayırlı yolculuklar lastiklerin tublesse lastik tamir köpüğü al benzin istasyonlarında satılıyo ve bence akşam karanlığına kalmamaya çalış bilmediğin yollar karanlıkta daha zor duruma sokuyor insanı

neden sabır versin anlamadım ben :mrgreen: 250 km lik yol, bence çok rahat gider..

rahatıma biraz fazla düşkünüm galiba 250 km de olsa o cc motor için biraz sıkıntı ve sıkıcı olabilir tabi sele rahatlığı ve motor titreşimi cc den önce sürüş keyfini belirlediği için bir şey diyemem :mrgreen:

250 km yol degilki ben gün içinde gittim geldim okadar yolu tamam yorar ama abartı değil motorum mondial xreme max 150

cg varken gunde 200 km yolu rahat yapardim ybr ile de 450 km yapmisligim var bir sey olmaz tamir icin bir kac alet al. lastik icin artik sambiyel mi alirsin kopuk mu alirsin bilemem ama motor bakimliysa o yol nedir ki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar