- Konu Yazar
kardeşim siz haklısınız ben japonu eşşek gibi biniyorum 80-90 binleri görüyorum sizde kral gibi binin 70.000 leri görün
Teşekkür ederim hocam fakat açıkçası arkadaşların bindikleri motorlara lafım yok adamın parası ona yetmiş onu almıştır orda problem yok zaten yargılama kimsenin haddine de değil lakin bizim arkadaşlar bu ürünleri kaliteli vay ybr den iyi vay ondan:queen: iyi havasında anlatınca ister istemez alaya alınıyor bak benim 150 mc kaza sonucunda arka artçı ayaklıklarım(2 side) kırıldı neyse siparişi verildi oda ne fabrikada yokmus defalarca fabrika arandı şikayet dilekçesi vs vs benim gibi binlerce kişi var şimdi ne olacak benim maduriyetim ? vel hasılı kelam kötü kardeşim yahu inatla neden iyi demeye çalışılıyor onu çözemedim ben ! zaten o motorlar iyi olsa 5-6 bin ybr ye,cbf ye verilmez diğer alternatiflere bakılır ama yok daha yeni bajaj ve hero motor geldi bakalımhadi selametle bu kadar yazdım yeter son lafım arkdaşlar yeni başlayanlar almayın kardeşim adamı motordan soğuturlar :farao:
bak gene iyi göstermeye çalışıyor demişsiniz önceki mesajlarımda ybr daha uzun ömürlü dedim parça kalitesi daha iyi dedim ama titreşimde yok değil dedim ben bu motoru öğrenciyim 2800 tl ye aldım yolda bırakmadı usta hatasını saymassak oda 1 kere saçma sapan düşen civatası olmuyor aynam gevşemiyor titreşim alt seviyede balansörlü üstten egzantrikli daha ne yapsın sizin çöp diye tabir etttiğiniz motor bana her parçasını bulabilirim arka peg 16 tl tanesini plastik dediğiniz kısımlar en iyisi 50 tl yi geçmez benim anlatmak istediğim ybr driftten tabikide iyi kötü diyen yok ama şimdiki aldığınız motoru göğe çıkarıp benim kullandığım çinliyi yere gömmemeniz