Olcay,Dediğim gibi elim yatkındır grenaj sök tak
Elektrik tesisat bağla sök makoranla sonra elektrik bandıyla bantlayıp izole etmek ve ince işçilikte üstüme yoktur,titiz bir yapım var.Kablo,bant vs gibi çıkıntılardan rahatsız olurum,
Bayram'dan önce Yeni aldığım sis farlarının yerlerini değiştirteyim dedim ama takarken vidalarını fazla sıktım,yuvaları yalama oldu ne yaptıysam olmadı bende yeni aldığım sisleri söktüm eskilerini taktım bugün o sis farlarını yalama olan vida deliklerinden deldim karşılıklı delik açtım sonra 10 lik vidalarla ve somunlarla sis farının kafesine monteledim,deliklere vidaları ve somunları taktıktan sonra soğuk silikon sıkıp suya ve neme karşı izole ettim bu akşam kurumaya bıraktım yarın lensi ve kapağı takıp motora sabitleyecem ama çok sağlam oldu tavsiye ederim.
Yalnız o sis farları 3 modlu bazen ikisi aynı anda senkronize yanmıyor veya biri sabit yanarken diğeri Çakar yapıyor buna Nasıl bir çözüm bulmak lazım bilemedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
Merhabalar
uzun süredir forumu takip ediyordum. kaydolmak bugüne kısmetmiş...
1 aylık nc 750x dct kullanıcısıyım. sıfır aldım. 2200 km yi geçtim
Olcay Bey, ledli elcik koruma nerden alabilirim? sizin motorunuzun resminde gördüğüm modelden bulamadım. bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Ayrıca selenin acaip rahatsız etmesi sorunum var. bu konuda tavsiye verebilirseniz çok iyi olur.
şimdiden teşekkürler
Hayırlısı olsun Olcay'ın Elcik korumaları aliexpresste var 23-25$ arası ama yok ben beklemem dersen Fatih Kılıçlı da 100-120₺ ye var istersen onlardan taktırabilirsin.
Ama o Elcik korumalar takmak için gidonun içindeki yuvayı söküp elçik ile birlikte gelen yuvayı takman lazım ve gidon ağırlıklarını Sökmen lazım ve yalnız o elcik korumalar kendi ekseninde dönüyor Forumda da okursan Olcay,Elcik korumasına ilave bir demir yaptı ya da Benim ki gibi Demir'den olanı takarsın hem de gidon ağırlıklarını ve Orjinal yuvaları çıkarmana gerek kalmıyor.
Artı benimkiler Demir olduğu için Allah korusun bir vurma esnasında elini korumada üstüne yok.Ben yolda benim Elcik korumayla çok ayna kırdım,Benim Eski CBF1000 de aynı Elcik korumalardan vardı sıkıştırdılar bende basıp geçiyordum.
Bu arada seleden bende acayip rahatsızım sele için bir çok alternatif var ama iki tanesi tam çözüm.
Şirinevler de Motosay ve Kozyatağında Still Oto Deri Döşeme var,
Motosay ön ve arkayı ayrı ayrı yapıyor ve sele başına 250₺ istiyor ama selenin iç döşemesini değiştirip jel koyuyor,
Still oto deri döşeme ise %70-80 yumuşatıyor ve isteğe göre alçaltıyor,Bunlar da iki seleyi 250₺ ye yapıyorlar.