Yaw bırak allah aşkına. Kıyafetim var merak etme. Motosikletimizi çwldırdık öylr bir durumra bizde sıkıntı yok. Artı olarak adı üstündr kurs bilmeyrn adam grlmrsi gerek. Kimse yoğurdum ekşi demez tabi...350tl tl kursa gideceğim tabi zaten motordiklrt sürmeyi biliyorum.+ normal fiyatı 500 tanıdık olduğu için 350 demiş. Düngadan bir haber yaşıyorsun değil olay trkrar dediğim gibi adı üstünde kurs öğretmesi gerek sınava hazırlsması gerek sen kalkmış burda bilen adam gelsin diyorsun.deshaneye matematik bilerek girmekten farkı yok bu dediğinin
Amerikadan geldim ben 1 ay önce amerikada ehliyetim vardı zaten Türkiye için tekrar almam gerekmiş ve tabletten hazdığım için farklı anlam çıkıyor olabilşr biraz kasıyor çünkü.bu vatana senden daha çok hayrım dokunduğu kesin![]()
Evet ama çok pahalı
Boş laflar gelsin boş laflar gitsin güzel ergenim kardeşim
Sen git kaydol muhabbetinde altını da kapat yanmasın.
Ben ne diyorum sen nediyorsun senin dediklerini anlamak için Google translate açtım ancak öyle anladım,
Kardeşim ergenim genç arkadaşım Ada'm motor kullanmayı bilmeyeni almıyor 2+2 =4 bitti,
Çünkü sen düşsen bir yerini sakatlasan kurs uğraşacak senle,ben senin gibi çok hızlı gençleri gördüm bu kadar hızlanma uçar gidersin.
Hadi herkes yoluna
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
Sen En iyisi ABD geri dön kardeşim vatana millete zarar ziyansın
Ben zaten bu eğitimleri amerikada aldım. Sadece ehliyet vermesi gereken kurs arıyorum bunun için çok pahalı bir yere gerek yokHayatın daha da pahalı.
Ehliyet ve hakimiyet eğitimi al oradan.
Her sene sezon başında hakimiyet eğitimi alan ve yıllardır motor kullanan adamlar katılıyor o eğitime.
Enteresan orayı çay içmek için açmışlar demek.
Sürücü kursunda çalışan biri olarak söyleyyeceğim şey ne kadar para okadar köfte arz talep meselesi biz bilenede bilmeyenede ehliyet veriyoruz reklama girmesin diye hiç bir yerde kursun adını vermedim vermemde fakat yorumları görüncede zaten ortaya çıkıyor gis eğitim veriyor fakat pahalı oluyor vatandaş en ucuzu yollu almayı istiyor sürücü kursların rekabet olayı başlı başına saçmalık a kursu hakkıyla eğitim veriyor örnek 750 tl diyor b kursu 1 yada 2 iki kere kurs verıyor 400 diyor adam sonra 2 kere sürdürdüler diyor yada a kursu çok pahalı diyor motor abicim bu acemiler ne hale getiriyor gözümle görüyorum 1 ci viteste 30-40 km hızı görüyorlar motor yandım anam diye bağırıyor 2 günde gitti gül gibi debriyaj düşmesi kalkması kırığı döküğü çok oluyor usta desen servisler tamirciler öpücek adam arıyor adam daha geçen gün kaldırama girdi ön amartisör patladı takımı 190 lira 70 lirada işçilik diyor 260 lira bu adamın bir kere çarpması hiç bir kursta al motoru parçala diye vermez adam düştü kardeşim sen bak bu motora bu kadar zarar verdin tamiri bu kadar tuttu ver bakım masrafları dedinmi ben zaten acemiyim olurmu öyle şey falan filan biz hep yaşadık bunları o yuzden fiyat farkeder ama hakkıylada veririz ehliyeti
Ben zaten bu eğitimleri amerikada aldım. Sadece ehliyet vermesi gereken kurs arıyorum bunun için çok pahalı bir yere gerek yok
Sürücü kursunda çalışan biri olarak söyleyyeceğim şey ne kadar para okadar köfte arz talep meselesi biz bilenede bilmeyenede ehliyet veriyoruz reklama girmesin diye hiç bir yerde kursun adını vermedim vermemde fakat yorumları görüncede zaten ortaya çıkıyor gis eğitim veriyor fakat pahalı oluyor vatandaş en ucuzu yollu almayı istiyor sürücü kursların rekabet olayı başlı başına saçmalık a kursu hakkıyla eğitim veriyor örnek 750 tl diyor b kursu 1 yada 2 iki kere kurs verıyor 400 diyor adam sonra 2 kere sürdürdüler diyor yada a kursu çok pahalı diyor motor abicim bu acemiler ne hale getiriyor gözümle görüyorum 1 ci viteste 30-40 km hızı görüyorlar motor yandım anam diye bağırıyor 2 günde gitti gül gibi debriyaj düşmesi kalkması kırığı döküğü çok oluyor usta desen servisler tamirciler öpücek adam arıyor adam daha geçen gün kaldırama girdi ön amartisör patladı takımı 190 lira 70 lirada işçilik diyor 260 lira bu adamın bir kere çarpması hiç bir kursta al motoru parçala diye vermez adam düştü kardeşim sen bak bu motora bu kadar zarar verdin tamiri bu kadar tuttu ver bakım masrafları dedinmi ben zaten acemiyim olurmu öyle şey falan filan biz hep yaşadık bunları o yuzden fiyat farkeder ama hakkıylada veririz ehliyeti
O zaman şanslısınız. Ne yazık ki adam gibi denetlenemeyen merdiven altı diye tabir edilen bir Sürü kurs ve/veya eğitim veren yer var. Ince ekeyim sık dokuyun ki paranızı bu sahtekarlara kaptırmayın.
Bunu yanında size bir tek Gis akademi pahalı dediğinizde katılmıyorum. A dan Z ye adam gibi eğitim veriyorlar. Verdikleri eğitim ingiltere nin belirlediği standartlarında. Ve Türkiye de yola çıkıldığında hayatta kalmayı öğretiyor adamlar.
O zaman şanslısınız. Ne yazık ki adam gibi denetlenemeyen merdiven altı diye tabir edilen bir Sürü kurs ve/veya eğitim veren yer var. Ince ekeyim sık dokuyun ki paranızı bu sahtekarlara kaptırmayın.
Bunu yanında size bir tek Gis akademi pahalı dediğinizde katılmıyorum. A dan Z ye adam gibi eğitim veriyorlar. Verdikleri eğitim ingiltere nin belirlediği standartlarında. Ve Türkiye de yola çıkıldığında hayatta kalmayı öğretiyor adamlar.
arkadaşım iyi diyorsunda bu işin içinde olmadan ne anlarsın nede bilirsin amortisman bedeli diye birşey vardır adam geliyor motor ehliyeti alıcam hayatında hiç bisiklet dahi sürmemiş adamlar geliyor madem sana göre çok karlı bir iş bu aç birtane sürücü kursu ver istediğin fiyattan sürücü kursu her aday için ciddi oranda vergiler ödüyor o verdikleri fiyatlar şuanda oldukça normal benim anlamadığım nokta şunu kimse tartışmıyor ne dense hiç bir karsılık almadan a2 için 250 tl b için 500 tl trafik masrafın var 3 tl lık karta 119 lıra para öder bunları sorgulamaz kimse neden çünkü devlettir kimsenin borusu ötmez anca sürücü kursu şöyle böyle bu iş böyledir ben bilen adamı hiç bilmeyen adamla bir tutmam bilmeyenede öğretirim bu işi hakkıyla fakat karşılığında alırım
dotum ben parasında değilim benim takıldığım kısım para değilki)) o adam pahaşlı diye de konu açmadım benim deidğim 500 tl para verip hiçbir eğitim alamamak ile alakalı.takıldığım kısım motor sürmeyi iblmiyorsan gelme kısmıydı
![]()