Yağ ışığı sönme süresi sanırım yazılımıyla alakalı bir durum. Motor çalıştıktan sonra 1-2 sn içinde mutlaka sönüyor. Sanırım sensör yağlama yapıldığını anlayıp ikaz kapatma süresi bu. Bizim motorlar biraz aptal galiba, kafası geç basıyor sanırsam, "aaaa, yağlama varmış" deyip kapatana kadar 1-2sn geçiyor aradan
Eğer 4 - 5sn sonra sönüyorsa servise götürüp baktırmakta fayda var, normal bir durum değil.
Ayrıca ben motorumu çalıştırdıktan sonra ekipman giymeye vakit harcıyorum, buda 2-3dk durduğu yerde motorun ısınmasını ve bir güzel yağlanmasına vakit sağlıyor. Motor ısınmadan yola çıkmıyorum bu yüzden kafam bu konuda rahat.
Sizlere de tavsiyem motorunuzun uzun ömürlü olmasını istiyorsanız çalıştırdığınız gibi yola çıkmayın, hararet çizgisi en az 2 veya 3 çizgi olana kadar motorunuzun ısınmasını bekleyin arkadaşlar.
Rossodan başka lastik kullanan varmı?
Pilot takan mesela. Yada şu lastiği taktım memnunum diyen?
Kış geliyor malum. Yazın iyi kötü idare ettik ama kışın yağmurda ırc ile yol katetmek büyük risk.
rosso 2 iyidir fantezi aramayın, bu motorun - yönü olarak Süleyman hariç diyeceğim tabikide küçük ve tutulmayan deposu, cbr 250r bile daha geniş depoda
Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsn daha önce bahsettigim gibi r 25 ilk motorum birkac sorum olmustu arkadaslar yardimci olmustu cok teşekkür ediyorum ilgilenen yardimci olan herkese motordu ekipmandi derken lastiklere sıra gelmemişti bu ay rosso 2 alip irc lerden kurtulmak istiyorum motolastikten baktim 800 tl fiyati sorum şu ki lastikleri aldiktan sonra servistemi takrirmaliyim ? Taktirma ücreti nekadar? Yada istanbulda surasi var git al hemde taksinlar fiyati sukadar memnun kalirsin dediginiz bir yer varmidir ? Şimdiden teşekkür ediyorum
pilot street var olurmu![]()
Arkadaşlar merhaba,
yeni aranıza katılıyorum. Gözüm gibi bakıyorum motora hepinizin yaptığı gibi. Montum birazcık depoyu çizdi, kılcal şekilde. Bu canımı sıkıyor çözümü olan? Tank pad istemiyorum.
Motor canavar gibi dikkatli olalım arkadaşlar dün akşam rosso 2 ile bile arkayı kaydırdım bişey olmadı ama olmayacağı anlamına gelmez.
Hepinize saygılar sevgiler..
merhaba arkadaşlar motoru stop ettiğim zaman fanda duruyor kontağı açınca çalışıyor bu normal mi ?
Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsn daha önce bahsettigim gibi r 25 ilk motorum birkac sorum olmustu arkadaslar yardimci olmustu cok teşekkür ediyorum ilgilenen yardimci olan herkese motordu ekipmandi derken lastiklere sıra gelmemişti bu ay rosso 2 alip irc lerden kurtulmak istiyorum motolastikten baktim 800 tl fiyati sorum şu ki lastikleri aldiktan sonra servistemi takrirmaliyim ? Taktirma ücreti nekadar? Yada istanbulda surasi var git al hemde taksinlar fiyati sukadar memnun kalirsin dediginiz bir yer varmidir ? Şimdiden teşekkür ediyorum
Ya bazılarîda fan çalışmazsa devim daim yapmaz motor soğumaz zarar verir faln diyorlarda kafam karıştı biraz .s yinede tavsiyen ićon teşekkürler