2003 cbr 600 rr 1300km de

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle Selamun Aleyküm;
İlanı tesadüfen gördüm belki siteden birilerinin gerçekten işine yarar düşüncesiyle paylaşmak istedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-inanilmaz-fakat-gercek-2003-model-1.300-km-de-231566419/detay
İlanın sahibiyle hiçbir ilgi ve alakam yoktur.
Sadece sitede birinin işine yarar belki diye paylaşıyorum,
Belki mt üyelerinden 25000 tl ye neredeyse sıfır cbr sahibi olmak isteyenler vardır diye paylaştım.
Umarım işinize yarar.

ilana baktım da harbiden sıfırmış gibi duruyor lastikler bile sıfır gibi. Km gerçek olma ihtimali var belki bayide unutuldu ya da sahibi aldı biraz kullandı yurtdışına gitti yaşamaya falan geldi baktı motor duruyor satmaya karar verdi. Böyle şeyler olabiliyor işin aslını sahibinden öğrenmek gerek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ajda Pekkanda kıyafetli haliyle genç kız gibi duruyor.
Ben inanmam öyle şeylere, noterden tastik ettrise, Kurana el bassa yine inanmam, kesin bir pislik vardır, İtimat etmeyin.

Bizim forumda bi 600f li vardı.Kingim ben diye geziyordu .Onun motosikleti, gibidir.Evde salonda durmuşdur olabilir yani.

Bizim çiçekçide de bu modelden var. 2003 model ve 4000 km'de :) Kendisi hala scooter kullanır. Almanyadan kesin dönüş yapıyor ve yıllar yıllar motor öyle duruyor. Bir ara satmaya çalıştı bir Allahın kulunu inandıramadı hala apartman deposunda duruyor. Bu ilanı bilemem tabi :)

Bence ne kadar sıfır olursa olsun ne kadar kullanılmamış olursa olsun bu parçaların bir ömrü var. Kılavuzunda görmüştüm sanırım 10 yıldı. Yani sıfır al motosikleti 10 yıl hiç kullanma sonra kullan dökülür o motosiklet .

bence kullanıldığı zaman metal yorgunluğu parça ömrü gidiyor şuanda hala aktif olarak kullanılan 1960 model traktörler var o zamanlar sıfır alınmış ve hala kullanılıyor bi tanesini görmedim dingilinin kırıldığını yada hidrolik kollarının yorgunluktan kırıldığını eski jawalar hala piyasada

bence kullanıldığı zaman metal yorgunluğu parça ömrü gidiyor şuanda hala aktif olarak kullanılan 1960 model traktörler var o zamanlar sıfır alınmış ve hala kullanılıyor bi tanesini görmedim dingilinin kırıldığını yada hidrolik kollarının yorgunluktan kırıldığını eski jawalar hala piyasada
bahsettiğin ürünler full demir bu motosiklet ise grenaj felan plastik . eski motosikletlerle bir tutmamak lazım bende 1970 model phanet var hala taş gibi mesela

Bence ne kadar sıfır olursa olsun ne kadar kullanılmamış olursa olsun bu parçaların bir ömrü var. Kılavuzunda görmüştüm sanırım 10 yıldı. Yani sıfır al motosikleti 10 yıl hiç kullanma sonra kullan dökülür o motosiklet .

Bir tane örnek fotoğrafını paylaşabilir misin burada "kullanım ömrü 10 yıldır" diye?

Paslanmayan ve kullanılmayan metal nasıl eskir merak ediyorum. Ekmek mi bu bayatlasın...
Kauçukları deseniz neyse de...

''Su hortumu patladı, motor sardı.. 6 bin harcadım kendine getiremedim'' gibi hikayeler tam olarak böyle uzun süre yatmış makinalardan çıkıyor =)
Özenle orijinal yedek parçalar ile bütün hortumlar,keçeler,contalar,halatlar değiştirilmelidir. Bi takımda lastik almak gerek.. zaten bunların maliyeti tam emin olmamakla beraber 3.500-4.000 tl civarı olur.. Yinede hastasına gider.. Şahsen benim içim gitti.. Adam gibi ustam olsa düşünmeden alır yeniler binerdim =) tabi 25 e değil, 20-21 e zorlardım =)

Ekspertize sokarsınız neyi var neyi yok ortaya çıkar bu kadar dert etmeye gerek yok ilan sahibi'nin dediği gibi ise zaten ortaya çıkar.

Adamlar bir bmw 600gs alıyor 15 20 yıl kullanıyor bir şey olmuyor ne olacak 10 yılda. Önemli olan kullanıcı ve bu ilan doğruysa kullanmamış.

Hazırcılık değil maksadım. Kullanım kılavuzunda böyle saçmalık yazmayacağını bildiğim için bunu söyledim. Göstersin bakalım gösterebiliyorsa "kullanım ömrü 10 yıldır" diye bir ibare

Hocam arkadaşın aldığı motosikletin kullanma klavuzunu pinpirikli olduğu için almış okumuştum ve yazıyordu 10 diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirimde. Bilirsinizki bir motosiklet sadece şaşiden oluşmuyor . Plastik aksamlar içindeki yağ teker bunların belli bir ömrü var. 10 yıl önce sıfır alınmış lastikler hiç kullanılmamış olsa bile direk çöptür bunu ben değil zaten bu işten anlayan herkes bilir. Barkın abi bile benim söylediklerimi teyit ediyorsa size dahada birşey ispat etmek zorunda olduğumu düşünmüyorum.

watch

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar