forumun %80'i zaten elemanın akrabası çıktı.
merak ediyorum, apaçilik içeren ilk bir sonraki paylaşımda kimler sövecek kimler sevecek.
Ailesinin suçu.Ama şunu da unutmayalım sokaktaki insanların %90 ı böyle.Paralı olanları silah ile fotoğraf çeker,lüks motosiklet ve araba kullanır.Olmayanları Şahin,Doğan'a biner,faça çeker.Bu adamlar polis/asker olunca şehit olunca da kıymete biner.Benim için insan,her zaman kıymetlidir.O nedenle şehit olduktan sonra kıymetleri değişmez.Ama lütfen duyar kasmayın o zaman şehitler konusunda.Çünkü orada ölen insanlar gerek sosyo-ekonomik,gerek de alt kültür yozlaşması nedeni ile kendilerine yön çizememiş,kaybolmuş insanlardır.Sevimli değillerdir,sizin o "izole" hayatlarınızı yaşamazlar.Sizden fersah fersah uzaktadırlar,bazen yakınlara gelirler,o zaman da çığırtkanlık yaparsınız zaten.Trafikte bu adamlar ile yan yana gitmeye korkarsınız,ama sonra ölümlerine böyle sevinirsiniz.Ben siz ve sizin gibi insanlardan tikisiniyorum,değerlisiniz hala benim için.Ama tiksiniyorum.Gerek doğduğunuz mahalle,gerek anne babalarınız yüzünden hayat size gülmüş.Daha fazlası değil.Siz özel değilsiniz,kendi başınıza hiçbir şey yapmadınız.O adamlar ile daha doğar doğmaz farklı hayatlara sahip olursunuz.Bu yüzden kendinizi özel sanmayın,sadece onlardan farklı kişilersiniz.
Ulan tanımadan etmeden 'hayat size gülmüş' ne demek ? Esas bu elemana gülmüş hayat ama aptallığı yüzünden çöpe atmış gitmiş bitmiş ömrü işte.
kaza değil cinayet ATVnin yayınlayamadığı haber (Metehan ÇELİK) Kopyası (Bu görüntüdeki kardeşimiz Metehan'in abisi. Şimdi soruyorum şantiyenin ortağı veya sahibi olan Atv kanalı röportajı neden korktun da yayinliyamadin? Bu görüntüler elimizde olduğu halde oraya gelmediğinizi idda ettiniz. Kazaya karışan elemanınızın ve kendi hatalarınizin üzerini kapatmak için çektiğimiz görüntüleri yayinliyamadiniz. Bu mu sizin tarafsız haber anlayışınız? Sizi ADALETLİ olmaya davet ediyorum. Tabi vicdanınız var ise..)
Soysuz insanlar bunlar,yaparlar.Ailesi olmayan,sevdiği insan olmayan kişi vicdansız olur.Ailelerinin suçu,bunlara vicdanlı olmayı öğretmemişler ne yazık ki.Ölen bir çocuğa sevinecek kadar alçak,ölen bir çocuğun arkasından konuşacak kadar çürümüş bunlar.
Bir evlat babası olarak konuşuyorum
Nekadar hatalıda olsalar çocuk baştan aşşağı yanlış eğitilmiş veya baba parasını gücünün verdiği şımarığıda olsa onların evlatları gitti,eminimki kendilerince en doğru olanı yaptılar çocukları için onu doğru yetiştirebilmek için ama bişeyleri hep atlamışlar farkında olmadan çocuğun çevresi,arkadaşları çocuklarının nerede neler yaptığı konusunda anne ve babalık görevlerini yerine getirememişler o slihı eline babası tutturmadı ya yada öyle ortamlara onlar göndermedi ya ama bu belkide dikkat bile etmedikleri yanlışlarını yavrularıyla birlikte çok ağır bir veballe ödediler,yaşadıkları acıyı evlat acısını allah kimseye göstermesin.
İyisinle.,kötüsünle,doğrusu ve yanlışıyla bir fidan soldu bir aile dirliğini ve birliğini kaybetti,gencecik bir fidana allahtan rahmet geride kalanlara sabırlar dilerim.
|
||||||||||