Bu Vİzör Nasıl Çıkıyor

Bu sistemde kaskı olan yardım edebilir mi? Vizörü çıkaramıyorum.

4ko42Q.jpg
[/url][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamlar kol gibi bir tırnak koymuş oraya, resime bir bakışta görebiliyorsun zaten. Onu kaldırıp sağa yada sola çevirdiğinde çıkacaktır vizör.

Sorun zaten tırnağın kalkmaması o yüzden sorduk kullanan varsa yazsın diye.

Mobilyalar güzelmiş. Adam size insan gibi yazmış siz kibarlıktan yoksun olarak diyorsunuz ki sorun tırnağın zaten kalkmaması ancak yukarıda yazmamışsınız. Google'dan kask modelini yazıp rahatlıkla bulabilirsiniz...

Mobilyalar güzelmiş. Adam size insan gibi yazmış siz kibarlıktan yoksun olarak diyorsunuz ki sorun tırnağın zaten kalkmaması ancak yukarıda yazmamışsınız. Google'dan kask modelini yazıp rahatlıkla bulabilirsiniz...

Teşekkürler. Maalesef video yada yararlı bir yazı bulamadım. Kullanan varsa suomy görür inşallah.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
O tırnak bastırılarak da işlev göreüyor olabilir.

camin uzerinde cizgi ve kastaki cizgi uc uca ayni hizaya geldimi basip cikarabilirsin aksi halde cikmaz..vizoru yaklasik yarim acik pozisyon gibi birsey olacak..

camin uzerinde cizgi ve kastaki cizgi uc uca ayni hizaya geldimi basip cikarabilirsin aksi halde cikmaz..vizoru yaklasik yarim acik pozisyon gibi birsey olacak..

Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

Bütün aralıkları denedim fakat kalkmıyor yada inmiyor tırnak. Kırılacak zorlamaktan.

Vizörü yukarı en sona kaldırarak,tırnağa bastırmayı deneyin.Vizörü açık görebilirsem,tahminen bir tane daha vizörün iç tarafında tırnak olması lazım onu serbest bırakacak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar