Merhabalar.
Kısa süre önce Dl 650 V-stromumu maddi sebeplerden dolayı çok üzülerek sattım.
Şuan idareten xmax 250 abs kullanıyorum. Ve dün gördümki otobanda vs 20 beygirin altında motor riskli. Xmax 20 küsür beygir olmasına rağmen zorlanarak uyum sağlanıyor özellikle artçım varken. Yokuşlar ciddi dert oluyor.
Açıkçası yeni kasa tvs apache 150 düşünüyordum. Çok az yakan hiç kronik problemi olmayan, bizzat tanıdıklarımın güvenle yurt dışına seyahete çıkıp sorunsuz geldiği bir makina.
Parçaları çok ucuz. Titreşimi beni rahatsız etmedi.
Fakat lastiklerinin ince oluşu, 14 beygir oluşu beni bu aletten uzaklaştırıyor. Daha doğrusu düşündürüyor.
Bu yüzden pulsara doğru kayıyorum.
Fakat her pulsar başlığına girdiğimde herkesin sorun yaşadığını okuyorum. Habire nir tartışma habire bir sorun.
Açıkçası bunlar beni pulsardan soğutuyor.
Stop etme sorunu kronik sanırım. Bu sorunu tam olarak bana açıklarmısınız ? Mesela kalkışta yapıyormu ? Kaç bin devirde yapıyor vs.
Aslında geçen sene pulsarla test sürüşüne dahi çıktım.
Yakıt olarakta çok farklı yorumlar okuyorum.
2015 kasada bu problemler hala devam ediyormu ? Geçen bir yorumda ediyor diye okudum ama tekrar sormak istedim.
Sizden yardım bekliyorum. Bana pulsarın kötü yönlerini ve kronik sorunlarını net ve samimi şekilde açıklarmısınız.
Vakit ayırıp beni bu çelişkiden kurtaran, aklımdaki sorulara yanıt veren olursa çok sevinirim.
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Merhaba hocam, kendi motorum adına konusuyorum: izine gıttıgımde 15 gun yattıgı oldu yınede gelınce tek marsta calıstı şu an 13000 km de motorum. bugune kadar 3-4 defa stop etmişliği oldu fakat bunun nedenı motor değil benim hatamdı yamaha xt 660 r de stop ettırdıgım olmustur mondıal 150 mr motorumdada jawa 350 motorumdada ben stop ettiriyom diye butun bu motorlar kronık stop etme problemlımı yanı? Ha km 13000 olmus kendı hatamdan şehir içi stop ettırmem bır elın beş parmagını geçmez. Motoru olupta hangi model olursa olsun stop ettırmıyenınızyok mu? Pulsarımın maşallah her şeyinden memnunum bugune kadar hiç üzmedi beni mutsuz oldugum yonlerı sele sert 100km den sonra rahatsız etmeye başlıyor onunda çözümü var fakat benım bulundugum yerde seleyı yaptırabılecegım yer yok ayrıca sureklı uzun yol gıdıyorum bulundugum yerden şehır merkezıne gıdebılmek ıcın yaklaşık 190km yol gıdıyorum bu sebepten oturu oto yolda hızı yetmez oldu. 6. viteste 9500 devirdeki hızı 135 km. Burada problem yaşıyan arkadaşların yorumlarını görüyorum sırf bu yuzden kendı motorumdan suphe edecek panoroya yaşama noktasına geldim, cevremdekı pulsarcı arkadaşlara soruyorum problem yaşıyan var mı diye kimsenin problem yaşadığı yok. Elbet vardır ama 1000 motorda belki 10 tane çoğu kişi acemiliğinden motoru stop ettiriyor.
Son düzenleme: