v strom un heybeti yeter....
Hellas, geçtiğimiz yıl versys i kıyasıya savunuyormuşsun "hantal v-stromu kim beğensin" filan derken şimdi niye tam tersi ddüşünceye geçtin anlamadım
Bu takozu nerden aldın. Ne ki bu.![]()
Avantajı bence daha büyük,cüsseli bir motor olması, seri olması, tipi(kişisine göre değişir), piyasada daha az bulunduğu için az görülür olması.
Eksi olarak Nc'den çok yakması. yaptığım ölçümlere göre 34 depo fullemede ortalama 100 kmde 5.5 lt yakıyor. Bu 34 fullemenin çoğu Istanbul'da oldu.
Bir diğer eksi servis olarak kısıtlı olması. Ancak bu tarz bir soruna ben pek denk gelmedim. Bakımları kendim yapıyorum ancak kaza yaptığımda 1 ay içerisinde motoruma tekrar kavuşmuştum. Zmoto bir kaç ufak sıkıntım haricinde sıkıntı çıkartmadı.
Arkadaşlar hala silkeleme sorunlarını sorduğunuzu görüyorum. Motorum 3100 km ye geldi rodajı bitti ve hala silkelemesi var bu rodajla yada kilometre yapmakla geçecek bir şey değil. Hatalımı bilmiyorum ama bu motorun sanırım karakteri bu. Kilometre yaptıkça ve rodajdan sonra azalmalar oluyor ama asla bitmiyor. 4000 devir öncesi her viteste tekleme ve gaz açınca silkeleme var. Birinci viteste rölantide her an stop edecek gibi hatta bayır aşağı bile vuruntulu şekilde gidiyor. Kendi motorunun bölye olmadığını söyleyen varmı acaba ? Varsa bileyim bende servise bir daha gidip göstereyim.
Şu silkeleme olayı ne oldu arkadaşlar? Rodajdan sonra düzelme oldu mu? Yan yatiran arkadaşlar parça fiyatı bekliyordu yedek parçadaki durum nedir yeterli desteği sağlayabiliyorlarmı?
Servislerle alakalı sorun yaşıyormusunuz?
Yakıt 3 aşağı 5 yukari belli zaten ne yakacağı, peki top speed deneyenler oldumu? Az bi canlanın be yaw![]()
vallahi hiç nasip olmadı bir bulursam deneyeceğim. Bu arada bir şey daha dikkatimi çekti sanki önceden böyle değil gibiydi. Sorun şu arkadaşlar kontağı açıyorum motor ve abs ışığı yanıyor sonra marşa bastığımda motor ışığı sönüyor 2 metre gidincede abs ışığı sönüyor acaba diyorum bu böyle değilmiydi.