Hiç zannetmiyorum ama arkadaş ortaya bir laf attı bekliyoruzöyle bişey varsa ben de öğrenmek istiyorum.
Hiç zannetmiyorum ama arkadaş ortaya bir laf attı bekliyoruzöyle bişey varsa ben de öğrenmek istiyorum.
Göstergede toplam km görünürken soldaki düğmeyi basılı tutup sağdaki düğmeye her basışınızda o değerler değişiyor. Sırayla 100km de kaç lt yakıyora gelebilirsiniz.
işe yarıyor hocam paylaşım için teşekkürler tek beğeni az gelir buna ama yapacak birşey yok![]()
Göstergede toplam km görünürken soldaki düğmeyi basılı tutup sağdaki düğmeye her basışınızda o değerler değişiyor. Sırayla 100km de kaç lt yakıyora gelebilirsiniz.
arkadaşlar bende 2015 model abs li versys aldım, yalnız arka çanta demirini bulamıyorum..
önerebileceginiz bi yer var mı? teşekkürler.
Herkese Merhaba,
3 Gün önce Kawasaki Versys 650 ABS'li aldım. Önceki motorim 150 cc. black cat. 7-8 Ay önce motor kullanmaya başladım. Toplamda 2.500-3.000 Km. tecrübem var.) Ayrıca ART Akademiden 2 gün sürüş eğitimi almıştım.
İyi mi ettim bilmem.) Önceki motordan sonra versys'e bindiğimde daha önce hiç motor kullanmamışım gibi geldi.
Siz ne dersiniz.? Benim durumumu yaşayan var mı.? Yani birden yüksek cc ve ağır motora geçiş yapan arkadaşların tecrübelerinden ve önerilerinden faydalanmak isterim.
Ama sonra kendi motoruma oturduğumda eğitimin faydasını çok da görememiştim. CBF150'lerle geliştirdiğim becerileri kendi motoruma uygulayamamıştım.
Hocam bildiğim kadarıyla Honda GS2 eğitiminde CBF 150'lerle Gymkhana tarzı düşük hızda motosikleti yönlendirmeye yönelik bir eğitim veriliyor. Ben de önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum. Dar veya U dönüşlerde faydasını göremedeniz mi ?
Bakış ve kontra geliştirmek amaçlı dubalar ile dönüş eğitimi veriyorlar duyduğum kadarıyla.
Haklısınız.CBF 150 uysal gaz tepkisi ve hafifliği ile kıvrak bir motor.
Bu anlattıklarım 1000 km civarında tecrübem varken yaşanmıştı. O zamanın üzerinden 17000 km MT-03 ve 30000 km VStrom tecrübesi yaşadım. Şu anda dar yürüme hızında motor dik vaziyette yapılan U dönüşleri ile ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum. ADAC tarzı kapalı alan eğitimlerinde bunları öğretiyorlar. (Elbette gelişime açık yerler var. Mesela gidon tam sağa dayalı ve tam sola sayalı 3'er turu hatasız yapamıyorum. Başka bir arkadaşımın motorunu aldığımda gidon tam dayalı olarak sıfır çizemiyorum.) Bu kadar tecrübeye rağmen kendi motorum VStrom gibi bir motorla Gymkhana parkurunu debriyajsız, akıcı bir şekilde tamamlayamıyorum. Geçen haftalarda Bilkent'te denedim ondan biliyorum. Yarışın birincileri 1 dakikada bitirirken ben 1 dakika 25 saniyede tamamlayabilmiştim.Ağır ve daha torklu bir motosiklet kullandığınız için uygulamaktan çekiniyor olabilir misiniz ?
Hepimize.Kazasız sürüşler.
Ayak uçlarım değiyor sadece.
Motor aldığım gün ART Akademi ile konuştum. Onlar en kısa zamanda eğitim verebileceklerini söylediler. Ama benim ilk sorunum 2015 Versys'ler için Motor koruma demiri ya da takozunun henüz çıkmamış olması. Motor koruma olmadan eğitime başlamak isteimiyorum. Çünkü motorun devrilmesi halınde zarar görmesinden endişe ediyorum.
Hatta motoru aldıktan sonra ilk sürüşümde, birkaç km. sonra motordan inip motoru satmayı düşündüm. Karamsarlığa kapıldım açıkçası. Ve halen aynı noktadayım.![]()
Hiç zannetmiyorum ama arkadaş ortaya bir laf attı bekliyoruz![]()
ölmüş başlıkekonomide öldü
bende alacaktım ama bu kadar para verilmez bu devirde... herkeze iyi forumlar...
motoru alanlarda kayboldu piyasadan.. enteresan olan 2. el 4-5 tane ilan var. az sayı degıl...