Faydam olduysa ne mutlu birilerine

.
Ben bu motoru ilk gördüğümde satan yerlerden birisi Ankara 4-44 motor diye bir yerdi sanırım. Onlarda hala motor var diye biliyorum ama test mümkün müdür bilemem. Bende duke sürmüş biri olarak çok bir ebat farkı yok ama gd250n daha kalın bir yapıya sahip. Bende 1.82 boyundayım motor altımda oyuncak gibi kalmıyor ve mükemmel bir hakimiyet hissediyorum kullanırken. Debriyaj uyumlu olan modeller ile değiştirilebiliyor. Elimin alışması ve debriyajın bir nebze yumuşaması ile ilk dönemlerde yaşadığım durum ortadan kalktı. Motora da yavaş yavaş bir çok aksesuar çıkmaya başladı koruma ve aksesuar anlamında...
-Motoru Ankara'da ikinci al satan birisi var sanırım. İlanlarda rastlamıştım duruyor mu bilmiyorum hala. O motora da bakabilirsin aslında arkadaşla görüşüp eğer rengi hoşuna gidiyorsa...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Motorun ilanını buldum

.
Motor piyasaya 11.800-12.000 civarında bir fiyatla girdi. Satılamayınca pek fazla 11.400 gibi bir fiyata düştüler. Peşine 11 bine veriyorlar gibi bir duyum almıştım ben burada ilgisi olan birinden bir yazısında. Motor dediğin her taşıt gibi illa ki değer kaybedecek motor kazasız ise 10 ile 10.5 arasında teklif edilebilir bu motor için. Km'si oldukça düşük rodajı bile siz bitirmiş olursunuz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-hyosung-x5-henuz-1000-km-de-223318904/detay