24 binde değişmiştim ben hidrolik 500ml olarak satılıyor.. 200 maksimum oda beceriksiz isen 300ml (hani sakarlık falan varsa o açıdan) kızma öyle dedim diye..

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:24 ----------
Geçmiş olsun.. Eksantirik sıkıntı bizim motorlarda eksantiriğin kendisi mi yoksa gergi yayında mı Problem var? Benim garantiden eksantirik gergi yayı değişmişti çünkü fiyatı ne kadar diye sormuştum 60 küsür bir şey demişlerdi
iki adet ön fren hidroligi değistirdik, cbr250 ve ybr125, 250ml lik kutunun yarisina felan denk geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:03 ----------
kitapçıkta tork değerleri ile ilgili şöyle bir ibare var.
"Yağ filtresi kapak civatalar› 12 N-m (1,2 kgf-m, 9 lbf-ft)"
internette baktığım zaman torklu torvanivadan genelde 1,0-6,0 arasında, acaba kitapçıkta yazan 12 normalde 1,2 mi olması gerekli?
geçen yağ filtresinin kapağındaki civataları anahtarla sıkarken biri kırıldı elimizde kaldı. fazla da baskı yapmamıştık ama daha önce yağ değişimini bi ustaya yaptırmıştım ve makine ile sıkmıştı civataları ve kırılan parçaya, baktığımızda orta kısmının biraz incelmiş olduğunu gördük. keza diğer üç civatanın ikisinde de orta kısımda incelmeler vardı.
demek istediğim bu yazılı tork değerlerini tam olarak nasıl anlamamız gerekiyor ve torklu bi tornavida önerebilir misiniz?
torklu torvanida alırken de neye dikkat etmemiz gerekli?