Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sa arkadaslar Yeni kasa Sol far camını catlattık orjinal 600 tl diyor servis cıkma bulabilecegimiz bi yer varmı bildiginiz ?

Hocam ebay'den bakmayı deneyin. Veya bazı satıcılar amazonda Türkiye'ye gönderim yapabiliyor. Eğer gümrüğe takılacak kadar pahalı olursa Amazon gümrüğü de kendi alıp direk müşteriye ulaştırır, tabii Türkiyeye gönderirse.

1000 km bakımını yakın zamanda yaptıran var mı? Fiyat olarak aşağı yukarı fikir sahibi olalım.

valla ben sadece biniyorum çok anlamıyorum motordan ama eksantrik telini değiştim gibi birşey demişti adam birde yağ su falan bakmış 130 TL para verdim ama 2 hafta geçmeden dün yine aynı ses gelmeye başladı motordan akşam götürdüm yapan arkadaş yoktu sahibi geldi baktı gergi yayından kaynaklı dedi bugün tekrar götüreceğim .. Para falan isterse de sağlam bir kavga ederim 2 hafta önce gittim şimdi yine aynı sorun çıktı motorda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-karadeniz-turu-gormus-yorulmamis-temiz-227840020/detay/

Motorumu satıyorum.
3500 KM karadeniz turu gördü geçtiğimiz hafta.
hasarı kırığı eziği büzüğü yok.
ilk sahibi öğretmen ikinci sahibi benim.
15,000 den beri motor bende.
alacak arkadaş 20,000 bakımını yapar biner. fiyat sondur.
ekstra olarak 850 TL değerinde michelin pilot street lastik vardir. yeni tarihli.,
bilginize.

enduro takasları geçerlidir. kafamda mt07 yada enduro var.

subap ayarı yapmasını bilen var mı?
video veya yazılı anlatım bulabileceğim bi yer biliyor musunuz?

istanbulda olup yeni kasa cbr ına angel far taktıran varmıııı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-karadeniz-turu-gormus-yorulmamis-temiz-227840020/detay/

Motorumu satıyorum.
3500 KM karadeniz turu gördü geçtiğimiz hafta.
hasarı kırığı eziği büzüğü yok.
ilk sahibi öğretmen ikinci sahibi benim.
15,000 den beri motor bende.
alacak arkadaş 20,000 bakımını yapar biner. fiyat sondur.
ekstra olarak 850 TL değerinde michelin pilot street lastik vardir. yeni tarihli.,
bilginize.

enduro takasları geçerlidir. kafamda mt07 yada enduro var.

maşallah atilla her ay bi motor değiştiriyon :) mt7 için hızlı bi geçiş olmuş sanki. gerçi benimde param olsa bende mt7 düşünürdüm

arkadaşlar motorumu satıyorum temizdir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ogretmenden-temiz-kirmizi-cbr-250r-227807865/detay

Herkese merhabalar,

Eminim ki benzer birçok yazı ile karşılaşmışsınızdır, malum internette CBR ve GTR üzerine yığınla soru, başlık v.b. şeyler var. Benim sormak istediğim hedef, direkt İstanbul'daki CBR kullanıcılarına geliyor. Kısmetse yakın bir süre zarfı içerisinde ilk motorumu alacağım, tahminimce 2-3 ay içerisinde ve sanırım her motor alacak (250cc ile başlayacaklar) kişinin aklını kurcalayan soru CBR mı? GTR ? mıdır. Eh haliyle aynı soru bende de mevcut :)

Size burada + sı - si ni yazar mısınız demeyeceğim, malum, söylediğim gibi internette yığınla bilgi buldum. Kendime göre + larını ve - lerini tarttım ancak takıldığım bir nokta var ki o da yedek parça konusu. Öğrenmek istediğim İstanbul'da CBR kullanan arkadaşlar, yedek parça fiyatları GTR’a kıyasla nasıl ? Örnek vermeniz mümkün müdür?

2014 model CBR almam mümkün ancak kendisinden çıkan o cılız sesi beni itiyor. GTR'a baktığımızda heybeti ve sesi daha göz doyurucu. Lakin göz doyurucu olması yedek parça fiyatlarını ve yedek parça sıkıntısının önüne geçemez benim için. R25 de alabilirim ancak duyduğum kadarı ile yedek parçaları çok pahalıymış. İlk motorum olacağını düşünürsek illaki biraz yedek parça ihtiyacım olacaktır :) Yedek parça fiyatları aynı olsa R25 e yönelirim ama dediğim gibi aldığım duyumlar okuduğum şeyler biraz gözümü korkuttu açıkcası.

istanbulda olup yeni kasa cbr ına angel far taktıran varmıııı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

maşallah atilla her ay bi motor değiştiriyon :) mt7 için hızlı bi geçiş olmuş sanki. gerçi benimde param olsa bende mt7 düşünürdüm

Yok be :) zamanı geldi artık mt07 için :) sıkıldım cbr250den uzun yoldan sonra tırt geldi baya :)

Merhabalar gördüğünüz gibi koltuğa jilet veya bıçak gibi bişey atmışlar birazda derin.. Bunu nasıl yapıcaz??

[url]http://i.hizliresim.com/qlyV03.jpg[/url]
Merhabalar gördüğünüz gibi koltuğa jilet veya bıçak gibi bişey atmışlar birazda derin.. Bunu nasıl yapıcaz??

Memlekete gel hele ulan ne haysiyetsiz, şerefsiz insan var ülkede ya. Acaba aklından ne geçiyordu ya da aklı var mı diye sormak gerek! Geçmiş olsun ben geçenlerde alışveriş yaparken sele üzerine kaplamalar var bir bak derim motosiklet mağazalarına 20tl 15tl gibi birşeydi sele çok pahalı gelirse,valla kendi motorum gibi üzüldüm,geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar