Arkadaşlar ikinci el 2015 Versys boş hali fiyatı ile 2014 veya 2015 NC750X tam aksesuarlı alınabiliyor bunu sahibinden üzerinden ilanlardan tespit ettim, Artı kawasaki lerde maalesef yedek parça sıkıntısı var ama sarf malzemelerinde değil örnek vermek gerekirse ön grenaj değişimde veya fren disk, cant ların gibi çok sirküle olmayan parçaların değişimde 1 ay veya 45 gün beklemek gerekiyor, normal parçalarında sıkıntı yokmuş,
Benim Xmax den önceki motorum Honda CBF 1000 idi, ben Honda'nın servis ağından çok memnun kaldım açıkçası İstanbul da olsun Anadolu da olsun Honda sevisini her yerde bulabiliyorsunuz,
Ama NC ler de ki ön taraftaki tek disk benim ve eşim gibi artıcılı sürüşlerde hafif kilolu olanlarda durma sıkıntısı yaşatır mı?
Sizlerin bu konuda tecrübeleri nelerdir?
NC de ki ekstra bagaj beni çok cezbediyor,Ne yalan söyleyeyim.
Benim Xmax den önceki motorum Honda CBF 1000 idi, ben Honda'nın servis ağından çok memnun kaldım açıkçası İstanbul da olsun Anadolu da olsun Honda sevisini her yerde bulabiliyorsunuz,
Ama NC ler de ki ön taraftaki tek disk benim ve eşim gibi artıcılı sürüşlerde hafif kilolu olanlarda durma sıkıntısı yaşatır mı?
Sizlerin bu konuda tecrübeleri nelerdir?
NC de ki ekstra bagaj beni çok cezbediyor,Ne yalan söyleyeyim.