900km yol yapıcam tavsiyeler

Daha önce uzun yol yapmadım YZF-R25'imi Mersin ordan da Kıbrıs'a geçiricem Eylül ayında okulumdan dolayı, Yalova'dan çıkıcam yola neler yapmamı tavsiye edersiniz tecrübelilerden yorumlarını bekliyorum :) O güzargah üzerinde meşhur olan şeyleri falan bilenler de yazarlarsa sevinirim tabi ayriyeten :)

yanına alacağın avadanlığın olsun zincir yağı lastik tamir kiti vs. önemli
güzergahı bilmiyorum ama umarım keyifli geçer :bestmt:

Öncesinde birkaç yüz km'lik günübirlik bir iki sürüş yapmak neye benzediği hakkında fikir verir, tecrübe olur. İlk uzun yolumun 900 km olmasını istemezdim doğrusu.

Öncesinde birkaç yüz km'lik günübirlik bir iki sürüş yapmak neye benzediği hakkında fikir verir, tecrübe olur. İlk uzun yolumun 900 km olmasını istemezdim doğrusu.

3 güne yayarak yapmayı düşünüyorum hocam bu yolu 1 günde basıp gitmicem.

r25imle 400 km artçılı ve çantalı bir seyehat yaptım. gidişim tekti motor yüklü olmasına rağmen bi 400 km daha giderdim. o kadar keyif aldım ve yorgunluğum yoktu. dönüş artçılı olunca sıkıntı oldu. baya bi yordu. daha öncesinde kocaelinden düzceye gittim 5000 bakımı için o yolda birazda olsa kendimi test etme imkanım oldu. tavsiyem günü birlik 200 kmlik bi yola çık ve kendini dene

r25imle 400 km artçılı ve çantalı bir seyehat yaptım. gidişim tekti motor yüklü olmasına rağmen bi 400 km daha giderdim. o kadar keyif aldım ve yorgunluğum yoktu. dönüş artçılı olunca sıkıntı oldu. baya bi yordu. daha öncesinde kocaelinden düzceye gittim 5000 bakımı için o yolda birazda olsa kendimi test etme imkanım oldu. tavsiyem günü birlik 200 kmlik bi yola çık ve kendini dene

O kadar değil o kadar ben de gittim 200km nerde 900 nerede :) Dadaş motorda mı yaptırdın bakımını benim motor Düzce'den alınma biliyorum gittiğin yeri :)

F54

Motosiklet uzun yolun keyfi bi başkadır
Gidişler keyifli geri dönüşler ise sıkıcı yorucu olur o yüzden geri dönüşte eğer yol 500 km üzeri ise 2 ye bölmekte fayda var dinlenmek Amaçlı birkaç saat uyumak iyi gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar