Evet sıfır almistim. 6750 km kullandim. Ve Sifirindan cok az düşük bir meblaya sattim. Yani max 500 lira koyup tekrar sifir alabiliyorum bu da demek oluyor ki 500 liraya motorumu sifirladim
Zaten sifir alıp max 10 binde bir yenileme taraftarıyım. Bakalım R6 bulabilirsem R6 alırım 10 bin km kullanir yine baska modele gecerim...
Fiyat normal beyler. Biraz pazarlikla da fiyat gayet makul oluyor.
Şu an sifir alip bendeki aksesuarlarla doldurayim derseniz 39ooo TL yi aşıyor . Yani 4ooo TL civari karda olacak alan arkadaş .
Satilmaz ise zaten biniyoruz![]()
Bendeki aksesuarlarin yarisindan çoğunu arkadaslarim.hediye aldi
Ayrica.o mesaji yazdigimda sifir rr 37 binliraydi. Ben 36 ya almistim
O 4ooo lira icerisinde plaka ruhsat masraflari da mevcut...
Şu an alinan sifir RR aksesuarlariyla birlikte 40 ı buluyor
arkadaşlar merhaba, ilk motor tecrubemi 2 ay önce aldığım r25 ile yaklaşık 1000km ile yaşadım. baktığınızda aslında çok az bir süre ve km ancak motordan hiç haz alamadım yani beklediğim bu değildi.motoru alırken etrafımdaki arkadaşların bir kısmı 250 lik için ikna etmeye çalışırken bir kısmı da 600lük ilebaşlama konusunda daha dengeli olacağını söylediler.özetle şu an 600rr bakıyorum,r6 da bakıyordum ama 600rr ın mantık evliliği olacağını söylediler.Tekrar söylüyorum tecrubem az bıiliyorum ama artık sollamaya çıkarken acaba demiyeceğim ve en azından hızlanmalarında birazcık olsun haz verecek bir motor istiyorum.2011 600rr bakıyorum tavsiyeniz veya önerileriniz nedir bu motorla ilgili.(1.87 90kg)
O arkadaşlarınla görüşmeyi bırak, bırakmak zorunda kalacaksın yoksa :cat:
ana sebep arkdş tavsiyesi değil özetle r25 ten hiç bişey anlamadım,ne sürüş zevki verdi ne de dediğim gibi bi sollamaya çıkacak güven