yeni rekorum 149. Ama aşağı doğru bastığım yokuş baya dikti.ben dün 137 gördüm. Motorun daha basası vardı ama yol yoktu![]()
yeni rekorum 149. Ama aşağı doğru bastığım yokuş baya dikti.ben dün 137 gördüm. Motorun daha basası vardı ama yol yoktu![]()
Tam olarak neredeki yokuş ? şehir kırıkkala - ankara yazmışsın. Gidip deneyim orda hız yapmayı ben de.yeni rekorum 149. Ama aşağı doğru bastığım yokuş baya dikti.
Tam olarak neredeki yokuş ? şehir kırıkkala - ankara yazmışsın. Gidip deneyim orda hız yapmayı ben de.
Orası mahalle içi baya, hız limiti 70. Çok risk almışsın.Aynen. Kırıkkale den ankara ya giderken elmadağı tırmanıyorsun. tırmanıştan sonra onun inişi dik epey. orda bastım![]()
Sifir Birtane Siyah beyaz aldim.
Depoyu fulledim.iki kisi (170-180 Kg) tam depo bitene kadar 583 km gitti.
Oldukca Güzel bir sonuc.rampalarda genelde 4 vitesle ciktik. 3.vites cok nadir kullandim. Cekis cok güclü.
Hiz tutkunu degilim,Motor deliside degilama Motor beni Mest etti.
Yalniz uzun yol gidince Popo ve baldirlari agritiyor.aynisi arkadaki icinde gecerli. Her motorda bu böylemi Bilmiyorum.
Yakit kirmizi isigi yandiktan sonra rahat 170-180 daha gidiyor.
Sürekli kaski ve Motorceketimi elimde tasimamak icin arkaya Maxem SL 45 canta taktirdim. Normalde canta takma imkani yok.
Burada bir arkadasin tavsiyesi üzerine mondial 150 Zone modelin arka demirini siparis verdim ve taktim. Bire bir denk geliyor.sonra cantayi SIKINTISIZ canta takabiliyorsunuz.
Herkes kendi bilir ama canta olmazsa olmaz benim icin.
Bir yere gittiginizde sürekli kaski ve motorceketini elde tasimak bir iskence oldu benim icin.
Sonuc.
Motorun performansi beklentilerimin üstünde. Yakit tüketimi hakeza.
Deavantaj:
Uzun Yolda yoruyor.selesi iyi tasarlanmamis.
Resimler sonra...
yanlış tarif etmiş olabilirim çünkü bastığım yer mahalle içi değildi. Hız yapılabilecek güvenli bir yerdi.Orası mahalle içi baya, hız limiti 70. Çok risk almışsın.
servisin koyduğu mondoil yağdan sonra 8000 bakımında düzgün bir ustaya götürdüm motoru castrol power1 15w50 koydum şu an vites geçişleri çk iyi ve bizim motorun boşu biraz sıkıntılıydı ya o mesele de büyük oranda iyileşti![]()
peki yağ değişmeden önce 2. vitese girme problemi oluyor muydu. Benim 2. vites bazen kendini boşa alıveriyor. Çok sakat zamanlarda yapıyor genelde de.
Lastik değiştiren oldu mu aramızda ? Bizim motora göre pek lastik yok ama pulsar ve cbr lerin kullandığı ön 100 aeka 130 luk rosso corsaları takabilirmiyiz taksak ne gibi sorunlar olur acaba
Lastik değiştireceğim zaman ben cbr lastiklerini takmayı düşünüyorum ama hani hep aklımda da şu var ; yav atkadaş bunu yapan mühendis az mı biliyoda bu ebadı takmış bu motora. Acaba performansa , virajlara eksisi yada artısı olur mu ? Aklımı kurcalayıp duruyor