Merhaba arkadaşlar tekeriniz düz bassın öncelikle. Bir kaç gün önce r25 imi 2.el olarak aldım. Zorunlu trafik sigortası için fiyat alıyorum ancak şu an için en uygun anadolu sigortadan 540lira gibi bir teklif aldım. Yaş:26 Plaka: istanbul. Daha uygun fiyatlarda yaptıranlar nerede yaptırdıklarını yazabilirler mi?
Teşekkürler
Yas 33 antalya 225 tl yaptirdim ilk motor sigortam hangi sigortaydi hatirlamiyorum internetten sigortalar diye arattim firma ile gorustum en uygun bu fiyat verdi yaptirdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
Bu arada rodaj doneminde zincir yagini 1000 km ye kadar yaglamaniza gerek yok diyor ben yinede ipone yag alip 250 km yagliyorum sikinti olmaz sanirim diye dusunuyorum sizce ne yapmaliyim saygilar
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.
Selamlar Ankara dan
5100 10-40mı yoksa 15-50 mi koydu. Motorda herhngi bi fark gördünüzmü peki.bnde bugün 5100 15-50 koydurdum. Sanki biraz daha iyi uzuyor motorArkadaşlar geçenlerde servisin arayıp bir parça değişmesi için çağırdıklarını
Yazmıştım geçen hafta perşembe günü gittim kontağın olduğu, maşaları tutan parçayı değiştirdiler 1000 km bakımınıda yaptırdım çok önemli bir şey değilmiş ama bir günümü aldı gidiş geliş 290 km.. bu arada yağınıda motul 5100 koydu servisteki arkadaş işçiliktede yardımcı oldu aydın nazilli servisi
Ben bu r25'in plakalığını zükerim ama. 2 kere çıkmış yerinden, ne saçma şey ya. Zırt pırt plaka çıkartmaktan bıktım vallahi.
Arkadaşlar facebook sayfasında yamaha bikes isimli kullanıcı arkadaşın sattığı koruma takozundan forumda alan kullanan varmı varsa takoz hakkında izlenimlerini paylaşabilirmi![]()
Arkadaşlar facebook sayfasında yamaha bikes isimli kullanıcı arkadaşın sattığı koruma takozundan forumda alan kullanan varmı varsa takoz hakkında izlenimlerini paylaşabilirmi![]()