Motor malzemelerimi aldım sizce uygun fiyata aldım mı?

Bu tartışma gerçekten anlamsız. Saatte 80km ile giderken alacağınız direkt darbeden sizi koruyacak hiçbir şey yok. Bu durumda, tam kapalı, çene açılır, yarım, nazi hiç fark etmiyor yani hepsinde bir risk var. Tam kapalı kask takıldığında hiçbir şey olmayacak ama yarım kask taktığınızda risk altındasınız tarzında konuşmak yanlış. Belki adam tam kapalı kask ile sıkıntı basıyor ve konsantresi bozuluyor, ama çene açılır taktığı zaman daha güvenli gidiyor, bunu nereden bileceğiz? Motosikleti tercih ederken bu riskleri bilerek tercih ettik, bu aynen "neden araba almıyorsun daha güvenli" muhabbetine benziyor.

Kappa kask güvenli mi değil mi olayına gelince, kaskın arkasına bak kardeşim, orada küçük bir alanda "ECE 22-05" ya da "DOT" yazıyorsa gereken ölçüleri sağlıyordur.

aynı eldiveni aliexpress'ten 7 dolara aldım kargo dahil. dolar o zamanlar 2 lira dolaylarındaydı. yahu bu adamların hiç insafı yok. 50 lira istenir mi o eldivene? 3 dolara aldığım disk kilitleri de 20 liraya satılıyor.

Dirsek koruyucu dıye bırsey yok varda yok.. mont alman gerekıyor ayrıca sırtlık uzun yada kısa sırtlık ıle bobreklık.. bunlar olmadan motorun ustune oturma..

Arkadasta 7 dolarlık eldıvenden bahsetmis .. ben olsam o eldıvene guvenmem 20 tl ye kıslık eldıven vermezler kartopu oynamak ıcın

Son düzenleme:
Ala ala gidip en dandik eldiveni almışsın tebrikler yani.Foruma üye olacak kadar bilgin var neden araştırmadan alıyorsun ki yaw.80 90 bandında deri venom eldivenler var bu bildiğin bez parçası aynısın siyahı var bende.Mangal yakarken felan giyiyorum elim yanmasın diye iyi oluyor sdfd

Çiftini 70-80 liraya sattıkları deri eldivenlerin çinden gelişi 1-2 dolar bişey. Üzerine yüksek fiyat koyunca güvenli mi oluyor ?

Deri eldiven çindede 1 2 dolar olmaz.Deri deridir.Bez bez dir.Düşersin bir gün kıymetini anlarsın derinin.Her çinden gelen de kalitesiz olacak diye bir kaide yok tabiki.Soınuçda herşey çinde üretiliyor.

Aldıktan sonra araştırmanın hiç bir önemi yok.O işi almadan önce yapacaktın.O eldiveni 30 Tl ye sahibinden de görmüştüm.Ayrıca 450 den 300 e inmişse o kask 100 150 tl'dir.Kask alıyosun sonuçta kafana şapka almıyosun.300 Tl ye Mt revenge sharp 5 yıldızlı,ece,reg,22.05 güvenlik sertifikalı kask alırdın.

Niye çene açılır kask alıyorsunuz anlamıyorum. En kalitelisi bile güvenli değil, kask yere vurunca açılıyor çene kilidi.

Talebe karşılık ticari bir ürünü üretiyorlar, parasını alıp kenara çekiliyorlar. Herkes biliyor çene açılır kaskların güvensiz olduğunu.

Dostum bu is tercihtir defalarca yazıldı cizildi. Kimse yarım kaskla yadaceneden acilir kaskla SS'e binip gazlamıyor zaten. Rahat adam isidir yarım-ceneden acilir kask. Bi kaza anında yuz ve cenene darbe alma olasılıgın boynunu kırma olasılıgınla aynı bence.Dusuk yani :)

Bu tartışma gerçekten anlamsız. Saatte 80km ile giderken alacağınız direkt darbeden sizi koruyacak hiçbir şey yok. Bu durumda, tam kapalı, çene açılır, yarım, nazi hiç fark etmiyor yani hepsinde bir risk var. Tam kapalı kask takıldığında hiçbir şey olmayacak ama yarım kask taktığınızda risk altındasınız tarzında konuşmak yanlış. Belki adam tam kapalı kask ile sıkıntı basıyor ve konsantresi bozuluyor, ama çene açılır taktığı zaman daha güvenli gidiyor, bunu nereden bileceğiz? Motosikleti tercih ederken bu riskleri bilerek tercih ettik, bu aynen "neden araba almıyorsun daha güvenli" muhabbetine benziyor.

Kappa kask güvenli mi değil mi olayına gelince, kaskın arkasına bak kardeşim, orada küçük bir alanda "ECE 22-05" ya da "DOT" yazıyorsa gereken ölçüleri sağlıyordur.

Kask şuan Yanımda degil bakamıyorum ama şu sitede
http://m.n11.com/kappa-kv-1-mat-siyah-cene-acilir-kask-P39487140#Product/descriptions

Ece belgeli oldugunu söylüyor sence bu kask beni korur mu yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar