Motor malzemelerimi aldım sizce uygun fiyata aldım mı?

1 yıldır ekipmansız şekilde biniyordum.Şirinevlerdeki motomax a gittim son kalan KAPPA KV-1 kaska 450 tl dedi bence ls 2 kask alacaktım eger bu KAPPA KV-1 i 300 e verirsen bunu alayım dedim kabul etti 300 tl ye KAPPA KV-1 aldım.Kappa kv 1 nasıl dayanıklı mıdır sizce

Ayrıca kaskı takınca aynaları net göremiyorm sizde de öyle oluyormu kafamı saga yatırmam gerekiyo aynaya bakacagım zaman

50 tl ye şu eldiveni aldım

https://multiresim.com/image/EOt

50 tl yede dizlik aldım onu da motorun bagajında unuttum

sadece dirsegimi koruyacak malzemem yok onu da satmıyorlarmış bulamadım acaba nasıl temin ederm onu?

bu aldıgım malzemelerin kaza da koruma olasılıgı nedir arkadaşlar?

Bu sıcakta kask takılırmi be kardeş

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

Bana göre motor keyif işidir tın tın tın yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

Kask takmayınca hem tehlikeli, hem rüzgardan gözlerin şişiyo hem de sinek böcek kaplar yüzünü. Biz bisiklet sürer gibi tın tın sürmüyoruz motoru.

acemiyim daha yasım genç kafamı vurup ölmeye gerek yok:)

Niye çene açılır kask alıyorsunuz anlamıyorum. En kalitelisi bile güvenli değil, kask yere vurunca açılıyor çene kilidi.

Taşlamayın tamam belli ki apache. Kardeş bu sitede kask takmayanlar genelde pek iyi gözle bakmazlar. Daha yenisin yazdığın yorumlara dikkat et benden tavsiye

Motor ile hız yapacağım diyorsan kask mask hikaye kefen giy daha iyi :)
ben motoru şort terlik tsort ile tın tın tın kullanmaktan zevk alıyorum

Apache de değilim son derece sakin dikkatli ve çevreye trafiğe saygılı kullanır kimseye de rahatsızlık vermedim verene de karşıyım

KASK ŞART NE OLURSA OLSUN ÖNCE SAĞLIK KISA MESAFEDE BİLE KASK TAKIYORUM VE HERKESE TAVSİYE EDERİM.

ALDIĞIN ÜRÜNLERİ TAM BİLMİYORUM AMA KASK PİYASA FİYATI 420 TL İNCELEDİM BAYA UYGUN ALMISSIN.

KASK ŞART NE OLURSA OLSUN ÖNCE SAĞLIK KISA MESAFEDE BİLE KASK TAKIYORUM VE HERKESE TAVSİYE EDERİM.

ALDIĞIN ÜRÜNLERİ TAM BİLMİYORUM AMA KASK PİYASA FİYATI 420 TL İNCELEDİM BAYA UYGUN ALMISSIN.

uygun ama sharpta test yokmuş o kaskın dayanıklı olup olmadıgını nasl anlarım

Kardeş götür geri ver zaten iyi birşey olsaydı 450 yazdığı malı sana 300 e vermezdi bu yönetimin taa amk 450 ye verdiği malı 300 e veriyorsa muhtemelen o kaski 100 tl ye alıyordur satıcı
bu esnaflari sırf batırmak bu yönetim şekline dur demek için serbest piyasaya dur demek için bu ülkeden hiçbirşey almayın kardeşim yabancı sitelerden alın

En kaliteli markalar bile çene açılır kask üretiyor
Bu adamların işi güvenlik sence güvensiz olsa bu kaskları üretirlermiydi ?
Talebe karşılık ticari bir ürünü üretiyorlar, parasını alıp kenara çekiliyorlar. Herkes biliyor çene açılır kaskların güvensiz olduğunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar