senın vıdeolar abi iyi güzel filanda mesela 3.videoya yorum yapmak gerekırse adamı uzakdan gordum korna çaldım fılan dıyosun ama hızını kesmeden devam edıyosun şerıdın en ortasında gıtmektensen şeridin sen solunda olsan hiçbirşey olmaz adam ara yoldan cıkarken zaten şeridin dışına taşmadan devam etmıs yanı ortada tek suclu arac surucusunu ılan etmek bence yanlıs olur
bı diğer konuya gelırsek sende dahıl olmak uzere çoğu motor surucusu gereksız agresıf tavırlar gosterebılıyo daha once yukledıgın yaslı adamla atısma vıdeosunda gormustum
motorsıkletler zaten arabalar kadar guvenlı olmadıgı ıcın arac surucusunun yapacagı ufak hata motor surucusunu yere yapıstıracagı ıcın bızı farketsınler hayatımıza kast etmesınler mantıgındasın anlıyorum ama bu kadar agresıf olmaya gerek yok bence
lısedeyken otobusle okula gıdıyodum otobus park halındekı aracın yanında yavasca gecıyordu araya cross motorlu bırı fırladı o 1 metre bıle olmayan yerden gecmeye calıstı 10 sanıye beklese gerıde otobus gecıp gıdıcek oda rhtça gıdebılıcektı ama beklemedı araya daldı otobusde yoluna devam edınce adam atara kalktı otobuscuye asagı ın demeye fılan basladı otobus şöforu zaten yaslı bı adamdı ama motor surucusu 25 lı yaslarda genc bı adamdı kocaman adama asagı gel fılan demesı bana acayıp yanlıs geldı
yanı kısaca gereksız agresıflıge gerek yok cana kasıt olmadıgı surece alttan almak en ıyısıdır
özetle 1.video eyw adam hatalı
2.video taksicilerden zaten bahsetmıyorum bile (etrafımdakı bazı kısıler en ıyı taksıcı ölü taksıcı dıye dalga geçiyo) şaka tabi neyse

3.videoda adam senın şeridine taşmamış olması senı gordugu anlamına gelıyo hızını kesmesen bıle şerıdın en soluna geçebilirdin sıkıntı olmaz en sol şerit değil bulundugun şerifin en solu