Merhabalar ben Can diye başlayan uzun tanışma fasılı...

Merhabalar, bugün youtube'da bir video izlerken buradan birisi yorum olarak bu siteden bir konuyu atmıştı link olarak. E haliyle meraktan gireyim derken olan oldu. Aranıza katıldım. Ve bu durumdan o kadar çok gurur duyuyorum ki anlatamam. Bazı abilerimize göre oldukça genç olabilirim ama unutmayalım yaşlar sayılardan ibarettir. Mesela 30 yaşındaki adam da 10 yaşındaki çocuk kafası da olabiliyor, 10 yaşındaki çocukta 30 yaşındaki adam kafası da.

Adım Can Bursa'nın Nilüfer ilçesinde ikamet ediyorum. 16 yaşındayım Allah'ın izini ile seneye ehliyetimi alacağım bu vakitlerde. Chopper hayranı hatta hayranlık az kalır hastası birisiyim. Ekipmansız birisi gördüğüm an çok ama çok kızıyorum küfretmeye başlıyorum bu kim olursa olsun kaç yaşında olursa olsun çok kızıyorum. Özellikle kaskı alıp kafasına değil de bileklik misali bileğine takan abilerime çok sinirleniyorum. Bu konu da hassasım her ne kadar altındaki motora da güvensen önceliğin ekipman olmalıdır elbet. Hiç motora binmedim, sürmedim. Artçı da olmadım haliyle. Ama küçüklüğümden beridir çok severim ve aşırı ilgilenirim. 9-10 yıldır metal müzik dinlemekteyim, o tarz müziklerle doğmuş birisiyim. Metalci abilerime gelmesi dileğimle :king:

Her ne kadar choppper seven bir ergen de olsam racingte her zaman gönlüme taht kurmaktadır. Ama her haliyle paşalar gibi oturarak yavaşça o ağırlıkla kısacası baba misali bir motorla trafiğe çıkmanın zevkinin elbette farklı olduğunu biliyorum. Her ne kadar çevrem motora karşı da olsa yine de rahat bir aileye ve çevreye sahibim, tepkiler genellikle "sen bilirsin tabii alırsan destekleriz ama almasan daha iyi olur" şeklinde bir tepkiler geliyor, her ne kadar böyle de olsa hiç birinin cidden bunu istediklerini sanmıyorum. Ki her ne kadar tam önümde motor kazasından tanımadığım birisinin ölümüne şahitte olsam hiç bir zaman vaz geçmedim, geçmeyeceğim. Ve bu ben ölene kadar da devam edecek olan bir şey.

Beni aranıza aldığınız için, ve sizlerle, bu sitede, en büyük sevgilimin motor olduğu bir konu da, hepinize teşekkür ediyorum.

Hos geldin , oncelikle senin gibi bu yasta bu olgunlukta arkadaslari gorunce insanin gelecek icin umutlanasi geliyor hayallerine ulasman dilegiyle

Hosgeldin...ilk olarak super suportlara bulasma...
Dedigin gibi al chopperini pasa pasa gez...
İlerde tecrubelenip oldugunda demek istedigimi daha iyi anlayacaksin...

Hosgeldin...ilk olarak super suportlara bulasma...
Dedigin gibi al chopperini pasa pasa gez...
İlerde tecrubelenip oldugunda demek istedigimi daha iyi anlayacaksin...

Cevabınız için teşekkür ederim, bende bu şekilde düşünüyor zaten racingten uzak duracağım, kuba superlight 200 ile başlamayı düşünüyorum tabii ki öncesinde güzel bir eğitim.

Hoş geldin sefalar getirdin. Aklı Başında kullanabildiğin sürece, gönlün neye kayıyorsa ona bin ;)

Hoşgeldin kardeşim bursadaki arkadaşlarla buluşursan artçı da olursun sürücü de. chopper güzeldir en kısa zamanda hayaline kavuşman dileğiyle

Hoş geldin sefalar getirdin. Aklı Başında kullanabildiğin sürece, gönlün neye kayıyorsa ona bin ;)
Çok teşekkürler.
Hoşgeldin kardeşim bursadaki arkadaşlarla buluşursan artçı da olursun sürücü de. chopper güzeldir en kısa zamanda hayaline kavuşman dileğiyle

İnşallah bakacağım artık bir şey ayarlayabilirsem, Bursa'da bazı yerlerde denk geliyorum böyle 10-15 kişi geçip gidiyorlar ama bir ayarlayamadım hayırlısı ile o da olacak umarım.

Motosikleti
BWS 100
Hem liseli, hem choppercı, hem metalci, hemde olgun.
Helal olsun sana Bursalı. Yolun açık olsun, mangal yürekli çocuk.:cat:
Acele etme günler geçiveriyor, zamanı gelir çakarsın ehliyeti.

helal olsun hoşgeldin. daha sürmeden maşallah fikri kapmışsın :D tebrik ederim.

Hem liseli, hem choppercı, hem metalci, hemde olgun.
Helal olsun sana Bursalı. Yolun açık olsun, mangal yürekli çocuk.:cat:
Acele etme günler geçiveriyor, zamanı gelir çakarsın ehliyeti.
Çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah halledeceğiz çok sağ'olun gerçekten.
helal olsun hoşgeldin. daha sürmeden maşallah fikri kapmışsın :D tebrik ederim.
Hoş bulduk, hahaha sayenizde kapıyoruz bir şeyler, çok teşekkür ederim.
Hoşgeldin kardeşim :)
Hoş bulduk teşekkür ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar