ake bu motora bindiysen daha detaylı anlatmanı beklerdim .
öncelikle motoru çok kısa mesafede kullandım sayılır. saolsun ayns bişi dediğinden değil, trafiğin yoğun zamanı olduğu için emanet motorla çok dolanmak istemedim. 300-400 mt ancak gitmişimdir. bahsettiğim gibi parke taşlı yolda kullandım. daha önce motoru mağazada incelemiştim ancak rahat rahat bakamamıştım. kesinlikle malzeme kalitesi kendisini belli ediyor. şasesi, motor bloğundaki detaylar çok şık. anahtarı sustalı ! bu bile bazı şeyler için ne kadar düşünüldüğünün göstergesi bence. bazılarınız bunu söylediğim için dalga geçebilir ama benim düşüncem bu yönde. çok kolay marş aldı. hatta marş düğmesine fazla bile basmış olabilirim. çalıştığındaki sesi çanlı dinleseniz fazla bişey söylemeye gerek kalmaz. hatta bayiler test motoru açmasalarda sesini dinletsinler. %10-20 daha fazla satmazlarsa ben bişi demicem. ne inazuma gibi sessiz nede r25 gibi saçma(!)(nasıl tarif edeceğimi bilemedim, benim düşüncemdir) bir egzoz sesi var. arkanızı dönüp dinleseniz 4 silindir diyen çıkar eminim. en azından ben derdim. gidon dar. titreşim rolantide normal . gidişte dediğim gibi parke taşlı yolda bişi anlamadım. alt devirlerde ilk gaz açışta ön yargılı arkadaşları mutlu edecek tabirle bi baygınlık var. bu , gaza hemen tepki vermeme şeklinde. sonrasındada güç dengeli geliyor. agrasif değil diyebiliriz bu durum için. üst devirlerde canlı ve tepkisi daha net bir motor varmış. arabalardada böyle oluyor genelde. az yakması için yazılımsal müdahale ile tepkiyi geç ve yavaş yavaş veriyor motor. hatta bu tepki geciktiriciyi iptal eden harici donanımlar satılıyor internette. ben bu gecikmeli gaz tepkisini yazılımsal ve mühendislerin az yakmak yada başka kaygılar ile yaptıklarıı bi durum olduğunu düşünüyorum.
son hız tam bilememekle birlikte ayns 157 ye kadar çıktığını sonrasını zorlamadığını söyledi. inazumadan daha rahat (yada onun kadar diyelim) ve daha iyi gittiğini , wolf ten daha az titreşimli olduğunu (bende eski bir wolf kullanıcısıyım, katılıyorum) ama tepkilerinin ve son hızının daha zayıf olduğunu söyledi ayns. kıyaslanan motorları kullanan biri olduğu için söylediklerine inanıyorum ve saygı duyuyorum.
amortisörleri yumuşak. parke taşlı yolda bile en ufak bi rahatsızlık çekmedim. bu yumuşak amortisör frenajda ve virajda nasıl davranır bilemem. ama ayarlanabilir olduğunu söyleyeyim.
selesi rahat , artçı selesi baya geniş. yumuşak amortisörlerle birleşince konforun iyi olduğunu söyleyebilirim. dik bir oturuş var. ancak wolf kullanıcıları bilir , ayaklıklar wolf teki gibi geride konumlanmış. yarış motoru gibi olmasada ona benziyor.
kontrol düğmeleri standart diyebilirim. vasat. çapak, oturmayan bağlantılar gibi şeyler yok. aynalara bakmadım hiç. yorum yapamıcam. göstergede vites yok. onun dışında oda fena değil.
frenlerini çok kullanmadım yorum yapamıcam. ancak önce çift disk , ve çelik fren hortumları var. adamlar bişeyin çabasını vermişler belli ki. wolfün frenlerini ben çok beğeniyordum. (özellikle ön frenini) ayns tnt250 nin daha iyi olduğunu söyledi.
genel olarak, detaylara, malzeme kalitesine, sesine, teknik verilerine hayran kaldım. kullanımı kolay. trafikte höt höt yapmayan bi motor. param olsa alırım. daha nasıl anlatırım bilemem.