motordan pek anlamam ama apacheyı bugun işe gelirken gördüm acayip şekil-güzel duruyo tasarım olarak bunu söyleyebılırım sadece
Tvs apache kullanıcıları sayfasını bi ziyat et istersen. Enes diye bi kardeşimiz var Türkiye nin altını üstüne getirdi motorla (biraz da mübalaa olsun) Hatta geçen istanbul dan Tokat a gitti heralde. Ben de bayramdan önce ve sonra Ankara-Afyon git gel yaptım. Yaklaşık 250 km, giderken bi kere mola verdim gelirken Ankara ya 50 km kala benzin için durdum onun dışında durmadım. Tabi uzun yolda titreşimi az da olsa rahatsız etmiyo değil ama molasız geprim sonuçta 250 km ve ortalama hızım 105 falandır..
Apache: titreşim yüksek hızlarda,dikkat çekici ve gösterişli,Parça ucuz,malzeme kalitesi iyi,işçilik iyi.Konfor ve oturuş pozisyonu orta.tork,hızlanma ve gidiş sınıfının en iyisi.vites geçiş süper.(kullandım)
ybr:Kalite çok iyi,gidiş kötü,yol tutuş ve viraj kötü,lastikler köyü,yedek parça bol ve ucuz.vites geçişleri kötü.Oturuş pozisyonu iyi,sele kötü.(kullandım)
bu ikisi varken diğerlerine zaten bakma
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.İki motorda da lastik sorunu var,alır almaz ilk yapman gereken lastikleri değiştirmek Olmalı.Birde acemiysen başına büyük dert açar benden söyşemesi.Arka kuyruk yanımda çok gittim ��
hemen hemen her motorsikleti kullanma deneyimine sahip oldum.
Apache yi kullanmadım görünüşü güzel ama.
Yamaha ybr bildiğin 125lik moto
ama ama ama HONDA CBR 125 R REPSOL FENA MAKİNA
Daha 2 gün önce repsol 2005 model herşeyi orjinal 29 binde hayırlısıyla arkadaşımdan aldım
Yok böyle birşey bu 4 motor yanyana gitsin inan repsolün hep tarz hem ilgi çekmesi hemde hızlanma ve rahatlığındaki farkı göreceksin![]()
Bak öncelikle temizini bulman lazım almadan önce sorgulama çünkü her muayanede kmler kayıt ediliyor . Plaka sorgulamada çıkar mesela adam diyelim 2011 yılında muayane sokmuş km 30 bin 2013de muayane sokmus km 25 bin olmaz artması lazım demekki o km ile oynamışlarSağlamlığa gelince altında bir taş gibi kaya gibi bir motor olduğunu hissettiriyor sana. Öyle sağı solu karı gibi oynamıyor . Yolda gidince sadece motorun sesini duyuyorsun ve motor fena kükrüyor yani orjinal egzoz sesi mükemmel
Kullanımında sıkıntı yaşamıyorum çok rahat sürüşü vs sadece bence tek dezavantajı kullanırken milet motoru dikkatlice süzüyor buda tabi konsantrasyon bozukluğu yapıyor.
Bende böyle motorlar arasında kaldım ama hayallerimin peşinden gittim.
Çünkü 10 yıllık motorda bozulur 1 günlük motorda unutma. Hangisi beğeniyorsan ondan vazgeçme![]()
ölçtüğünüz son hız nedir peki, açıkçası çok kanım ısınmaya başladı bu motora şu titreşim olayıda olmasa
http://imgim.com/7052incix9925375.jpg
Buda benim Aslanbir MAŞALLAH isterim
Fotoda rengi koyu çıkmış biraz kamera ayarlarından ama normal Repsol koyu renk değil![]()
Motor son hızı kaydediyor araştırmışsan belki biliyosundur. Zaten göstergesi elektronik (bu da büyük bi artı bence) Şu an motorda kayıtlı son hız 132, ama yokuş aşağı zorlayarak yaptımAma normal yolda, rüzgâr fazla rahatsiz etmiyosa 110-115 i rahat görürsün tek kişi.. Bence sen daha fazla kurcalama al bi apache
cbr125 le kıyaslama bile apacheyi.. Anladığım kadarıyla yeni model bi cbr alcak paran yok, eski modeline de girme boşver. Al mümkünse sifir bi apache kafan rahat bin bi kaç sene sonra yükseltirsin
Ayrıca titreşimi de unut.. Ben de muhattabım o titreşime ama hâlâ keşke ybr alsaydım demedim.. Niye çünkü yakışıklı motor kardeşim.. Gülü seven dikenine katlanır ( tabi dikeni eline batiyosa)
anladım çok teşekkürler yarın tvs bayisine gidip motoru bizzat göreceğim inşallah
Apacheyi al bakalım kac bin km yapcak yada 10 yıl sonra 2 parçası birbirine bitişik halde duracak mıGüçlü motor okey ama kontrolsüz güç güç değildir
![]()