Çok kararsızım lütfen yol gösterin...

Titreme yok diyen arkadaşım içinde paylaşıyorum :)
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/19992-tvs-apache-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1626.html burda sadece birkaç sayfada bile nasıl titrediğini değerli kullanıcıları belirtmiş :) hadi eywallah :)

ömurluk motor mu hahaha :) yahu bende planet vardı 40 kusur yıllık motor 1000tlye almıştım :) ayrıca sende çok iyi biliyorsunki o motor 10 yıl sonra çöp :) Zaten mantıklı düşünürsen 2005 model bir motorla 2015 model motosikletin fiyatı eşdeğer. Ha sen diyorsanki ben 87 model mercedes değil 95 model şahine binerim bin güzel kardeşim güle güle bin :)

kıyaslamana bak.. şimdi senin motor 87 model mercedes bizimki de 95 model şahin mi oluyo hahahaha gece gece temiz güldüm yahu :)

Zaten cbr la kıyaslama apache yi dedim eğer okuduysan ama arkadaşın maddi durumu eski modeline yetiyo, onun da kafasını ağrıtmayacak kadar temizini buluyosa zaten hemen alsın. Haa yok bulamam diyosan da fantazi aramaya gerek yok alırsın sıfır bi apache binersin kafan rahat.. Ayrıca sen boşver 40 küsür yıllık makinaları, günümüzde alt seviye makinaların sağlamlık veya uzun ömürlülük durumları belli zaten. Benim de rahmetli dedemin bindiği bi jawa vardı daha düne kadar biniyodu amcalarım.. Ama günümüzde malesef yok böyle sağlam makineler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yıllarca ybr bindim, meretin yağını değiştirmekten başka dokunmadım çünkü bir sorun çıkarmıyordu. Nerelere gittik nerelerde zorladık ahh ahh.. Üst kat komşumuzu da daha 2 ay önce aldık siyah. Siyah mont, siyah vizörlü bir ls2 kask, siyah bir sırt çantası.. valla bakan bir daha bakıyor (şekil dert ise) 2.eli de hiç sıkıntı çıkarmaz. sen gene de bu söylediklerimi yabana atma.

Ne yabana atması, bu bilgiler benim için altın niteliğinde, ybr sağlam motor elbet yamaha ilk ona bakıyordum zaten sorunlu bir motorda değil o da seçenekler arasında var ama cbr dan ya da apache den sonra ona sıra geleceğini sanmıyorum, yinede çok teşekkürler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kıyaslamana bak.. şimdi senin motor 87 model mercedes bizimki de 95 model şahin mi oluyo hahahaha gece gece temiz güldüm yahu :)

Zaten cbr la kıyaslama apache yi dedim eğer okuduysan ama arkadaşın maddi durumu eski modeline yetiyo, onun da kafasını ağrıtmayacak kadar temizini buluyosa zaten hemen alsın. Haa yok bulamam diyosan da fantazi aramaya gerek yok alırsın sıfır bi apache binersin kafan rahat.. Ayrıca sen boşver 40 küsür yıllık makinaları, günümüzde alt seviye makinaların sağlamlık veya uzun ömürlülük durumları belli zaten. Benim de rahmetli dedemin bindiği bi jawa vardı daha düne kadar biniyodu amcalarım.. Ama günümüzde malesef yok böyle sağlam makineler

onu doğru dediniz yani cbr ın temizini bulmak çok önemli hatta herşeyden öenmli buraya bir ilan linki atmıştım yine atayım eger cbr almaya karar verirsem bu aleti düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-orjinal-km-de-temiz-cbr125r-repsol-207100413/detay/

Titreme yok diyen arkadaşım içinde paylaşıyorum :)
http://www.motosiklet.net/forum/mot...ullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1626.html burda sadece birkaç sayfada bile nasıl titrediğini değerli kullanıcıları belirtmiş :) hadi eywallah :)
Eğer az daha liseli ergen kafasından çıkıp laf sokma düşüncesinden kurtulabilip de sayfaya iyi baksaydin benim de yazılarımı görürdün.. Hee baştan da söylemek lazım daha yarım saat önce dert etme titreşimi diye bu sayfaya da yazdım eyvallahcı kardeşim.. yani titreşim yok diyen kimmiş göster bana da ama var da pek dert etme diyen birini arıyosan işte o benim..!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar