- Konu Yazar
Dün sabah 5:30 gibi manisa'dan çıktım.Öğlenden sonra 2 de ankara da evimdeydim.590 km yol yaptım bir sorun olmadı ankara içine girdiğim an 2 kaza atlattım.Ankara çevre yolunda en solun bir yan şeridinde 120km hızla şeridin ortasında gidiyorum.Ne zaman geldi hiç fark etmediğim bir transporter 5 şeritli yolda 2 karış yanımdan 150-160km hızla geçti,öyleki rüzgarı dengemi bozdu.Tahmini bi 15 sn korna bastım 4 lü yaktı.Uzun yoldan geliyorum sırtım,çanak her yer ağrıyor zaten üstüm başım böcek takıldım peşine.Adam koca transporterla durmadan makas,diğer araçların önüne kırma vs lan dedim allahından bul o.ç :jocolor:
Daha önce 1 kez daha böyle 1-2 karış mesafemde çok hızla geçen olmustu ankarada.4 senede kılpayı çok kaza atlattım ama artık çileden çıkıyorum.
Bir diğer konu ise ankara-izmir yolu asfalt %60 gibi bir oranda çizik.Diğer araçları belki daha iyi tutuyordur yolu ama motora etkisi hiç iyi olmuyor.Virajlarda dahi çizmişler:farao:
Daha önce 1 kez daha böyle 1-2 karış mesafemde çok hızla geçen olmustu ankarada.4 senede kılpayı çok kaza atlattım ama artık çileden çıkıyorum.
Bir diğer konu ise ankara-izmir yolu asfalt %60 gibi bir oranda çizik.Diğer araçları belki daha iyi tutuyordur yolu ama motora etkisi hiç iyi olmuyor.Virajlarda dahi çizmişler:farao: