- Konu Yazar
motoru söküp takmayı sevdiğim için hemde motorun bakımını yapmak için motor blogunu yardım. yalnız havalı vidalama makinesi gerçekten lazım. motorun şasiye bağlanan vidalarını açmak tam 3 saatimi aldı. motorun üzerindeki vidaları sökmekte çok zorlanıyorum. şöyle fiyatı uygun bir kompresör ve havalı vidalama makinesi bakınıyorum. motor blogunu hafif falan zannettim hiçde öyle değilmiş. şu an 3. güne girdi. çalışıyorum. hemde zaman buldukça yavaş sökmeye çalışıyorum. debriyaj ve manyetoyu sökersem motor blogunu yarıp şanzumanı kontrol edeceğim.
şimdi debriyaj balatalarının oturduğu yerde sanki bi parça eksikmiş gibi boşluk var uc kısımda normalmidir. balatalar ileri geri oynuyor.debriyajı değiştirtmiştim.
silindirlerin üstleri simsiyah kurum bağlamıştı temizledim dahada temizlemeye devam edeceğim
burdada motor blogundaki marş motorunu tutan bacaklardan biri kırılmış nasıl oldu hiç bir fikrim yok. bu konuda ne yapmamı önerirsiniz.
şimdi debriyaj balatalarının oturduğu yerde sanki bi parça eksikmiş gibi boşluk var uc kısımda normalmidir. balatalar ileri geri oynuyor.debriyajı değiştirtmiştim.
silindirlerin üstleri simsiyah kurum bağlamıştı temizledim dahada temizlemeye devam edeceğim
burdada motor blogundaki marş motorunu tutan bacaklardan biri kırılmış nasıl oldu hiç bir fikrim yok. bu konuda ne yapmamı önerirsiniz.