Aydın Büyük şehir Belediyesi'nin motor sürücülerine ayıbı

Merhaba arkadaslar konuyu dogru yeremi aciyorum bilmiyorum ama Aydin belediyesinin yillardir yaptigi bir hata gun icersinde refuj sulamasi yapmasi sadece refuj sulansa icim yanmaz ama yollar hep su icersinde bu bir degil iki degil defalarca sikayette bulundum ama kimse beni kaideye almadi hic ummadiginiz anda ummadiginiz noktada yol bildiginiz gollenmis durumda ulkemizde kac kisi sirf bu yuzden yasamini yitirdi belediye park bahce isleri hala bu hataya devam ediyorlar Aydinda yasayanlar yada aydin sınırları icersinden yolu gecenler aman dikkat hic ummadiginiz anda hatta fren kullanmaniz geren noktada viraja yatmaniz gereken noktada ciddi su birikintisi ile karşilasabilirsiniz.us/v2/320xq90/r/913/GqpQpF.jpg[/IMG]
oDTJ9G.jpg
9LCGjf.jpg
u0peHt.jpg

Son düzenleme:
Gece sulasinlar lafim yok ama trafigin en yogun oldugu saatlerde bu olmazki :(

Sadece Aydın değil Türkiye'nin pek çok ilinde maalesef bu durum mevcut.
Adamlar suyu sonuna kadar açıp hortumuda bırakıp çekip gidiyorlar yarım saat sonra her yer göl oluyor haliyle.
Anlamıyorum damla sulama sistemi yapmak bu kadarmı zor.Hem sudan hem işçiden tasarruf edilir.Ama nerde bizim belediyelerimiz de o kafa.Nasılsa topril rant herşey gırla anasını satayım...

dostum bende aydında yaşıyorum ve bu refüj konusu gerçekten aydında çok büyük sıkıntı. kuşadası-nazilli çevre yolu arası sürekli böyle. çevre yolunu bu yüzden pek kullanmıyorum.

Bursa da da durum benzer. Farkı yok. Bizlerde çok şikayette bulunduk ama nafile. En sonunda alıcam ot ilacını gece bütün çimleri ilaçlıyacam. Böyle yeşillik yüzünden canlar gidecekse bırak yeşillik olmasın.

ben geçen gördüm tankerin arkasından bi adam elinde hortumla yolun ortasından yürüyor heryeri suluyor

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
kuşadasında geçen hafta asfalt cıpcıp erimiş haldeydi, bildiğin simsiyah sulu zift içinde gidiyor millet.
bu sıcaklardan dolayı herkes yollara dikkat etsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
belediye bu tur isleri taserona verir
bu taseron da belki bir alt teserona verir
2-3 tane tanker bulunur
sonra saga sola gerekli gereksiz yerlere bas suyu ...bas suyu

heeee bu arada
belediye meclis uyelerinin ve beldiye baskaninin arpasini unutmamak lazim...:queen:

Aydın'ın her yolu motosikletçi için ayıplı mal sayılır. Her yerde kırmızı ışık var. Motosikletle Mayısta geçtim, yandım eridim Aydın'dan geçene kadar. Trafik rezil, alt-üst geçit yok. Birde millet kayıp kaza yapsın der gibi yolları ıslamak, göllendirmek...

Yeni asfalt dökülmüş sandım.
O nasıl bi su israfıdır arkadaş.
Hadi motorcuyu düşünemiyorlar, kafaları o kadar basmıyor anlıyorum. Ama şu su israfını göremeyecek kadar nasıl salak olur bu yetkililer, anlamak gerçekten güç

Aydın'ın her yolu motosikletçi için ayıplı mal sayılır. Her yerde kırmızı ışık var. Motosikletle Mayısta geçtim, yandım eridim Aydın'dan geçene kadar. Trafik rezil, alt-üst geçit yok. Birde millet kayıp kaza yapsın der gibi yolları ıslamak, göllendirmek...

Kesinlikle haklisin

bu yine iyi düz yolmuş. istanbul-bahçelievler e5ten şirinevlere girerken yol 360 derece dönüyor ve virajın içi çiçekler yüzünden sırılsıklam. salavat getirirek geçiyorum.

Super Moderator
ben bununla ilgili bir eylem planı baslatmayı düşünüyorum, bir kampanya, her yolu sulayan fışkiyeyi kırma eylemi, herkes yolları sulayan fışkiyeleri kırarsa akılları başlarına gelebilir.. Bir de not bırakacağız, ıslak yol istemiyoruz, canımıza kast etmeyin diye! Facebook da böyle bir eylem planı oluştursak bu kadar insan paylaşsa bir şeyler olur mu acaba?

ben bununla ilgili bir eylem planı baslatmayı düşünüyorum, bir kampanya, her yolu sulayan fışkiyeyi kırma eylemi, herkes yolları sulayan fışkiyeleri kırarsa akılları başlarına gelebilir.. Bir de not bırakacağız, ıslak yol istemiyoruz, canımıza kast etmeyin diye! Facebook da böyle bir eylem planı oluştursak bu kadar insan paylaşsa bir şeyler olur mu acaba?

kamu malına zarar vermekten hukuki olarak çok başın ağrır; motorculara olan antipatiyi arttırmaktan başka faydası olmaz.

Bu işin cehapesi Ağkepesi olmaz tamamen bizim toplum olarak vurdumduymaz ve gelişememiş olduğumuzun göstergesi bu, aynı durum benim iş yeri yolumun üstünde de her sabah ve akşam oluyor(köprüden sonra Baltalimanı ve Anadoluhisarı çıkışları), hemde tam virajda gel de isyan etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar