Aydın Büyük şehir Belediyesi'nin motor sürücülerine ayıbı

Motosikleti
Rsv4+D250
belediye bu tur isleri taserona verir
bu taseron da belki bir alt teserona verir
2-3 tane tanker bulunur
sonra saga sola gerekli gereksiz yerlere bas suyu ...bas suyu

heeee bu arada
belediye meclis uyelerinin ve beldiye baskaninin arpasini unutmamak lazim...:queen:

abimizin dediği gibi ayrıyetten bunlara yaptıklarının ayıbın büyüklüğünü göstermek lazım insan canına kast ediyorlar bunu anlamaları lazım yoksa olay sulh yoluyla zor çözülür

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sıcaktan asfalt erimesin diye suluyorlar olabilirmi acana ?..
Başka mantıklı açıklama bulamadım...

Gece sulasinlar lafim yok ama trafigin en yogun oldugu saatlerde bu olmazki :(

Gece Daha Kötü Kardeşim,Sabah Hem Tedbirli Oluyorsun,Hemde Güneşten Kısa Sürede Kuruyor Zaten.1,2 Gibi İşten Çıkıyorum.Gece Zaten Yollar Kaygan Oluyor.Birde Gece Saatlerinde Sulama Yapıyorlar,Sarıgazide, İnan Drag Yarışlarına Katılmış Gibi Motor Sürüyorum.Bide Abi Tek Adımlık Kaldırımlara,Salak Herifler Bahçe Sulamak İçin Hızlı Şekilde Dönen Sulama Aleti Varya Ondan Koymuşlar.Abi Bir Adım Atsan Zaten O Kadar Kaldırımda Alan Var Çiçekleri Sulamıyor Komple Yolu Suluyor.Motorcular Adamların Zikinde Değil.

Ben kuşadasında yaşıyorum burada itfaiye ile bildiğin yol suluyorlar. Hani ön tamponundaki söndürücüler var ya işte bayağı onunla şöpür şöpür suluyorlar. Yani motosiklet kültürünün bu kadar yoğun olduğu bir yerde makam sahiplerinin bu kadar kültürsüz, düşüncesiz olması resmen birilerinin canına kastetmesi akla mantığa sığmıyor. Hani yollara da öyle mühendislik harikası değil yani su öyle biyerlerden akıp gitmiyor bildiğin göl oluyor. Sonra ıslanan yaya mı ararsın su üstünde yürümeye cambazlık yapmaya çalışan mı ararsın, kayıp düşen mi ararsın... Bi de turisti yer olmasa bildiğin pool party yaptıracaklar bize... Hep hazırlıksız yakalanıyorum bi denk getirsem de fotoğraflasam Bimer'e e-ihbar yapacağım. Siz de öyle yapın işe yarıyor.

Hangi partiliyse hangi partili boyle sacma soru mu olur. Akp cevabinimi bekliyordun ? Ama chp. Hee chp se vardir bir bildikleri canim devam etsinler yollari sulamaya. Saçma salak sorular sormayin Allah aşkına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar