Ben geçen sene rodaj bakımını yaptırmıştım Kadıköy Bay-Moto'da. O zaman Uniteks almamıştı distribütörlüğü. Yağ değişimi, Yağ filtresi değişimi, zincir yağı, cıvata kontrolleri için toplamda 50 TL sarf malzemesi ücreti ödedim. İlk bakım ücretsiz değildir. İlk bakımda işçilik ücretsizdir. Sarf malzemelerinin parasını ödersiniz. Beyni bilgisayara bağlatacaksanız o da ücretlidir. Ama en son 3 ay önce gittiğimde Yeşilyurt Motor'da 50 TL idi.
İstanbul Motor'a gitmeyin, kimseye de önermeyin. Adamların her işi kazık. Önceki sayfalarda Green Arrow nickli arkadaşımız 2015 servislerinin fotoğrafını paylaşmıştı. Kendinize yakın olanı oradan bulunuz.
Son olarak orijinal parçaların TÜRKİYE satış fiyatlarını
bu linkten takip edin. Sipariş verebiliyorsanız buradan verin. Bayilerden 3 katı para ödeyip almayın.
Ayrıca bilgilendirmek isterim ki koruma demiri, sissy bar, yüklük, heybe demiri gibi ürünleri aşağıda paylaştığım linklerden daha ucuza alabilirsiniz. Kendinizi aptal yerine koydurtmayın arkadaşlar, adamlar çok fena geçirme derdinde. Buyrun Linkler:
Koruma Demiri Linki
Sissy Bar Linki
Portbagaj (Yüklük) Linki
GV250 için heybe demiri linki (Çantalarınızın amortisörlere değerek yıpranmasını engeller)
Nispeten daha ucuz bir koruma demiri
Yalnız ben Metal Sanatları Atölyesi'nin ürünlerini kullandım. Ucuz olanları satın alan arkadaşlar uyumsuzluk yaşadıklarını belirtmişti.
Bu arada niyetim reklam yapmak değil ama motorumu satışa çıkardım. Buradan almak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım.
İlan Linki için tıklayınız.