Ankara Günübirlikleri

Günübirlik bir sürüş için yol arkadaşları istersek bu başlığı kullanabiliriz. Çoğu zaman yalnızca iki veya bir gün öncesinde kararlaştırılan yarı-planlı yarı-spontane sürüşler olacağını tahmin ediyorum. İlanda buluşma yeri, teker döner hareket saati, planlanan rota paylaşılırsa insanlar nasıl bir sürüşe geldiklerini gözlerinde daha net canlandırabilirler. "Yarın şuraya gideceğim. Gelmek isteyen şu saatte şu noktaya buyursun." minvalinden ilanlar olabilir.

Ben grup sürüşlerinde şuradaki ilkelere uymaya çalışıyorum. Buradan buluşacağımız arkadaşlarla da aynı ilkeleri izlemeye çalışırız diye umut ediyorum.

Benim ilk ilanım ne zaman olur henüz bilmiyorum. Ama yapmak isteyen arkadaşlar lütfen buyursunlar.

Ya tutarsa...

Cumartesi beypazari yapip geldim, onumuzdeki hafta sonu icinde planlarim var mesela Kesikkopru yapabilirim yada yapabiliriz. Yada bildiginiz tenekede tavuk yapan yer varsa oraya gideriz

Selamlar,

Bu haftasonu Ayaş'ı geçtikten sonra Güdül'e giden yolda sürüş yapmayı planlıyorum. Nıspeten düzgün asfaltlı virajı bol bir yol. Rota aşağı yukarı şöyle: link

Daha uzun daha kısa, veya yol durumuna göre çevredeki farklı yollar da denenebilir. Katılmak isteyen olursa birlikte planlarız.

Benzer kriterlerde (Ankara yakını bol viraj, az trafik ve mümkün olduğunca düzgün asfalt) rota öneren olursa oralara da gelirim. Yalnız amacım bi yerlere varıp orda vakit geçirmekten ziyade 2-3 kişi yukarıdaki kriterlere uygun yollarda sürüş yapıp, 2-4 saatte Ankara'ya dönmek.

Son düzenleme:
Valla bence güzel olur, yaklaşık 3 ay önce falan Ankara da motor sürmeye başladım ve motoru olan hiç arkadaşım yok. Durum böyle olunca da ne gezi ne bi atraksiyon hiç bişey yok :) Gerçi motorum küçük (tvs apache) ama müsait vakitlerde tekliflere açığım.. Zira çok bi rota bilgim yok :)

Geçen pazar ilk defa plan yapıp gece 4 de kızılcahamam a yola çıktım. İstanbul yolu üzerinden gittim; gittim ama yanımdan teğet geçen piç kasa bmw mi dersin, önüme hızla geçip önümde benimle aynı hızda gidip iki camdan sigara izmariti atıp gazlayan mı dersin. Çeşit çeşit aksiyonlar yaşadım gece vakti. Yinede kimse dedim keyfimi bozamaz diyerek yoluma devam ettim.
Vardığımda piknikalanı bomboştu. Kafama göre en manzaralı bir çardak ayarlayıp çöktüm hemen. İlerleyen saatlerde tıkabasa doldu. Tekbaşıma bütün dikkatler benim çardaktaydı. Koskoca çardakta tekbaşıma çekirdek çıtlatıp çay içtim. Yattım-kalktım. Acıkınca sucuk ekmek yaptım falan..
Buradan duyuru yapmadığıma sonradan çok pişman oldum. Bi arkadaş ya da arkadaşlar fena olmazdı orada.
25 lira benzin gideri artı 16 lirada yiyecek içecek masrafım oldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------

Küçük hacimli motorlar katılımlarda size sıkıntı çıkarmaz inşallah hocam

15 gün beklerseniz izinler denk geldikçe katılırım size. Teneke tavuk yapan yer bilmiyorum ama bizim türkmen arkadaş var, ona yaptırırız :queen:

Çubuk/Kızılcahamam gezisine gelenler bilir, regalci arkadaş :cherry:

ANkara'da buluşup birlikte motor sürmek isteyen çok da bir türlü bir araya gelemiyoruz:), tek başımıza takılıyoruz hep. Güzel ve yararlı bir başlık olmuş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haftasonlari herseye katilirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sure muhim degil :)))
fazla cakil olmasin yeter :)))

Bulusmayla ilgili hiç birşey yazmıyorum. Çünkü Konya da Motosiklet sevdalısı kimse yok.

Rota dusunun arkadaslar... Yalniz grup surusu yapabilecek, yavas olana ayak uydurabilecek, riske girmeyecek, guvenli surus prensiplerinden haberdar olanlar gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar