Nedir bu motosiklet sevdası!

Merhaba arkadaşlar, büyüklerim, küçüklerim. Çok sert bir başlıkla girmiş olabilirim konuya evet ama gerçekten son zamanlarda motosiklete karşı bağlılığımın git gide arttığını farkettim. Kendimden bahsedeyim. Arsel ben. 27 yaşında, aslen İzmirliyim ve Antalya da yaşıyorum. Geçtiğimiz 2 sene öncesine kadar hayatımda hiç motosiklete binmedim, sürmedim, artçı olmadım. Lakin 2 senedir, gerek esnaf çevrem, gerek kendi iş yerim, gerek ise arkadaş çevremden ötürü motosikletler ile tanıştım.

Bir yerde otururken, gezerken, arkadaşlarımla sohbet ederken gelen geçen bütün motosikletlere bakar oldum. "Ulen adama bak ne güzel motosiklet kullanıyor, kafasındaki kask kaç para acaba, şu monttan ben de mi alsam." gibi tepkiler veriyorum. İçimde kendime hakim olamadığım bazı duygular beslemeye başladım motosikletlere karşı yani sizin anlayacağınız. Üye olduğum tarihten birkaç gün önce forumu tanıdım çünkü Google'a motosiklet ile ilgili neler yazsam maşallah buraya yönlendiriliyorum. Uzun lafın kısası, aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.

İlk etapta öğrenmem gerekenleri, doğru bildiğim yanlışları, teknik bilgileri ve doğru yönlendirmeleri siz değerli ve tecrübeli arkadaşların sayesinde öğreneceğime inanıyorum.
Ve en önemlisi yıllardır doğru bildiğim motorsikletin, aslında motosiklet olduğunu öğrendim :)

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Karşılama ve cevaplarınız için şimdiden minnettarım.

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz başlık karakola girip nedir bu sizdeki polis merakı diye bağırır gibi olmuş :) Yazdığınız belirtilere göre artık hastalık dönüşü olan evreleri tamamlamış, tedaviye baslanmasi gerekiyor. Forumlari, Arama butonunu videolari düzenli alarak zamanla bu hastalığın butun hucrelerinize yayilmasini saglayabilirsiniz. Antalyaya selamlar.

Hoşgeldiniz başlık karakola girip nedir bu sizdeki polis merakı diye bağırır gibi olmuş :) Yazdığınız belirtilere göre artık hastalık dönüşü olan evreleri tamamlamış, tedaviye baslanmasi gerekiyor. Forumlari, Arama butonunu videolari düzenli alarak zamanla bu hastalığın butun hucrelerinize yayilmasini saglayabilirsiniz. Antalyaya selamlar.

Teşekkür ederim ;-) Evet bir nevi hastalık gibi oldu diyebilirim. Ama ben de dönüşünün olmadığı kanaatindeyim. Tavsiyen üzere arama butonu, forumlar ve video ilaçlarımı düzenli olarak alacağım :)

Sohbet bölümüne biraz içimi döktüm, katılımlarınızı bekliyorum. Bakmak isterseniz;
Motosiklet ile tanışmam

Aramıza hoşgeldin. Kana bulaşan sadece bu virüsün henüz tedavisi bulunamadı. :)

Zor bir şey değil, Ehliyetini alıp, ufak bir çinli motosiklet ile başla. Zamanla cevapları bulacaksın.

Aramıza hoşgeldin. Kana bulaşan sadece bu virüsün henüz tedavisi bulunamadı. :)

Zor bir şey değil, Ehliyetini alıp, ufak bir çinli motosiklet ile başla. Zamanla cevapları bulacaksın.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. E sınıfı ehliyetim var. Geçen gün sürücü kursuna gidip A2'de ekletmek için kayıt oldum. Sanırım sınav döneminde sadece direksiyon sınavı olacakmış. İlgili tarihi bekleyelim bakalım.

hoşgeldin kardeşim. Motosiklet bi aşktır. ufak bi kıvılcımla başlar sende o kıvılcımı çakmıssın. Motosiklete binip konyaaltında bi tur attınmı, daha da bırakamazsın bu işi :) bende antalyadayım. Yardımcı olmaya çalışırım sana. 23 temmuzda manavgattaki motosiklet festivaline git. ondan sonra zaten biter bu iş :D

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Hoşgeldin aramıza:)
memleketin izmire yolun düşerse bekleriz.

Hoş geldin kardeşim. Ben 25 yaşındayım. En son 10-15 yaşları arasındayken bir kaç defa komşunun skuterini sürdüğümü hatırlıyorum. Hastalığı o zaman kaptım. Ailem motosiklet kullanmanın tehlikeli olduğunu düşündüğünden 18 yaşımda A2 ehliyeti kursuna gitmek istememe rağmen B sınıfı ehliyet kursuna gönderdiler. Ama dedim ya hastalığı kapmışım bir kere. Maddi durumumun el verdiği ilk fırsatta A2 ehliyetimi aldım. Yaklaşık iki ay önce ilk motosikletimi aldım ve şu an çok mutluyum :)

Ne demişti Mahsun Kırmızıgül:

Ben yasaklara değil sevdalara yenildim
Ben yıllara değil yalnızlığa yenildim
Ben hayata değil tek sana yenildim
Benim sana olan bu sevdam bitmez...

Zincirlere vursalar
Zamanı durdursalar
Sırtımdanda vursalar
Bu sevda bitmez
...

Benim sevdiğim kadar kimse seni sevemez
Benden başka hiç kimse uğrunda ölemez
İstersen çek git eller kıymetini bilmez

Umarım sen de en kısa zamanda istediğin motora kavuşursun ve kazası belasız binersin :)

Allah sana da acil şifalar versin. Dermansız bir derdin olmuş...

Hosgeldin kardes ehliyetini alinca alirsin temizinden bir bws100 mis gibi antalyada sürersin valla

hoşgeldin kardeşim. Motosiklet bi aşktır. ufak bi kıvılcımla başlar sende o kıvılcımı çakmıssın. Motosiklete binip konyaaltında bi tur attınmı, daha da bırakamazsın bu işi :) bende antalyadayım. Yardımcı olmaya çalışırım sana. 23 temmuzda manavgattaki motosiklet festivaline git. ondan sonra zaten biter bu iş :D
Üstadım seninle hemfikirim :) Aynen dediğin gibi de oldu vallahi bırakmak zor gibi görünüyor :) Youtube kanalını ve Facebook sayfanı beğendim. İnşallah yakın zamanda yüz yüze de buluşabiliriz :)

Hoşgeldin aramıza:)
memleketin izmire yolun düşerse bekleriz.
Motosiklet eğitimlerimi tamamladığım zaman ilk işim Memleketime yolculuk olacak hemşehrim :)

Hoş geldin kardeşim. Ben 25 yaşındayım. En son 10-15 yaşları arasındayken bir kaç defa komşunun skuterini sürdüğümü hatırlıyorum. Hastalığı o zaman kaptım. Ailem motosiklet kullanmanın tehlikeli olduğunu düşündüğünden 18 yaşımda A2 ehliyeti kursuna gitmek istememe rağmen B sınıfı ehliyet kursuna gönderdiler. Ama dedim ya hastalığı kapmışım bir kere. Maddi durumumun el verdiği ilk fırsatta A2 ehliyetimi aldım. Yaklaşık iki ay önce ilk motosikletimi aldım ve şu an çok mutluyum :)

Ne demişti Mahsun Kırmızıgül:

Ben yasaklara değil sevdalara yenildim
Ben yıllara değil yalnızlığa yenildim
Ben hayata değil tek sana yenildim

Zincirlere vursalar
Zamanı durdursalar
Sırtımdanda vursalar
Bu sevda bitmez
...

Benim sevdiğim kadar kimse seni sevemez
Benden başka hiç kimse uğrunda ölemez
İstersen çek git eller kıymetini bilmez

Umarım sen de en kısa zamanda istediğin motora kavuşursun ve kazası belasız binersin :)

İnşallah kardeşim teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Allah sana da acil şifalar versin. Dermansız bir derdin olmuş...
Hiç sorma :) Bu derdime derman istemiyorum ama :) Motosiklete bineyim yeter :)

Hosgeldin kardes ehliyetini alinca alirsin temizinden bir bws100 mis gibi antalyada sürersin valla
Teşekkür ederim. Scooter düşünmüyorum :)

müdür senin moturpisiklet alman lazım tam kıvama gelmişsin. yarın motosohbete bir konu aç ilk motor için tavsiye diye :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar