Herkez' eyw Güzel söylemiş..Yok dünya turu yok çin mal'ı Arkadaşlar yorumlarınıza alıntı yaparak cevap veremedim çünkü 1 saatlik yol 100 KM Ybr 2014 İle test'deydim bugün buyrun gözlemlerimi söyliyeyim sizlere..
Sanit hızım 100 110 u hafif yokus asagi gelsin geliyor yolda titreşim yok motor rahat
Ama gel gelelim Yıl olmuş 2015 Hala vites gösterileri yok!! Bu'da Eski Java planet 3-5 Leri anımsatıyor

110 Sabit Hız'da gidiyorum Malasef hafif yukarı rampa 5 Km Lik bir rampa geldiğibde hızlarım 70-60 a Kadar düşüyor ( 2 KİŞİ) bu da beni çok üzüyor
YAKIT'DA Cimri bir motor..!
Ses hiç olmadıgı için bu kimileri için iyi kimileri için kötüdür Yolda gidiyorsun hiç ses yok..Motor havası vermiyor Hı rahat ve konfor olarak düşünürlüse güzel..
Dayanıklı mı dayanıklı
Fren denemesi gayet güzel..
CBF 150CC YBR'DE 150CC Olmuş Olsa bence satış rekorları kırardı tek eksiği bu..! Hem dünya turuna nasıl çıkıcaksınız küçük cc motor ile 100 Km ile giderken kuvvetli bir rüzgar yandan aniden esse Düşürecek..Hafif motorlar.. Bunlar mahalle içinde köy kasabada yaşayanlar için İkiside sorun çıkarmaz Pars'ın rampada birazdahaa hızlı gitmesi hızlı çıkması ve onda da titreşim yokdenilcek kadar az olması yakıt için ybr den çok yakar ama..Bilinmiyor Hı satarken YBR Güzel gider
Süspansiyonlar da Güzel YBR'NİN En kısa sürede PARS I Bulabilirsem onuda Test edicem İnş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
YBR 2005 Mİ 2006 Mı Modellerinden Sonra japon üretimimi? 2013-2015 Arası Japon üretimi? Sizce Hala bir araştırın