Snappy şu ezme işinin levellerini tablo haline getir de şuursuzca ezmeyelim kardeşim 
Bu bi kaza sayılmaz ufacık bir çarpma olmuşhemen kaskı çıkarmalıydın yoksa kız görmediği biriyle hastaneye gideceği varsa da gitmez :cherry: belki aranızda bi kıvılcım bi kıpırtı olabilirdi . Genelde çarpışmalarla başlar bu işler :queen: :queen:
Bekar olsaydım bu fırsatı kaçırmazdım ama evli ve bir çocuk babasıyım ama bitmek üzere olan bir evliliğim olduğu için ilerleyen zamanlarda yine bir kıza çarparım olmazsa :mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: sesli güldüm.. Bide sessiz güldüm. Ayrıca fıkırdadım.
Tamam. Bu tavsiyelerini uygulayacağım. Otobüslerin yanları benden sorulur artık. Sloganım şu olsun. '' bir yolu geçerken her an dibinizde bitebilirim'' ya da ''selam bebek.. Ön çamurluğumda bir geziye ne dersin''
Sanada allah tezelden tekrar noterde birbirinize kavuşmak nasip etsin.
herşeyin hayırlısı hayatta her zaman herşey olabilir ben dün noterde alımsatım işi yaparken bi kız gördüm ömrümde hiç öyle bi hise kapılmamıştım kızı görünce elim ayağım birbirine dolandı kimliğimi unutmuşum noterde :cherry: geri dönüp aldım eve geldim evde kimliğimi nereye koyduysam bulamıyorum :cherry: o kızı nerde nasıl bulcam bilmiyorum. Muhtemelen bütün günüm çarşıda geçecek ya da notere gidip hayırlı bir iş için diyerek benden sonra noter işlemi yapan adamın ismini alacağım babasının adı soyadından bişeyler bulabilirim belki :cherry: . Birde çarşıya giren sokağa sandalye koy gün boyu bekle elbet oradan geçer diye düşünüyorum :cherry: Onun için sen de böyle fırsatları tepme ilerleyen zamanlarda otobüs arkasında bekle baktın güzel bir kız mı geliyor git dibinde fren yap belki bir kıvılcım olabilir :queen:
herşeyin hayırlısı hayatta her zaman herşey olabilir ben dün noterde alımsatım işi yaparken bi kız gördüm ömrümde hiç öyle bi hise kapılmamıştım kızı görünce elim ayağım birbirine dolandı kimliğimi unutmuşum noterde :cherry: geri dönüp aldım eve geldim evde kimliğimi nereye koyduysam bulamıyorum :cherry: o kızı nerde nasıl bulcam bilmiyorum. Muhtemelen bütün günüm çarşıda geçecek ya da notere gidip hayırlı bir iş için diyerek benden sonra noter işlemi yapan adamın ismini alacağım babasının adı soyadından bişeyler bulabilirim belki :cherry: . Birde çarşıya giren sokağa sandalye koy gün boyu bekle elbet oradan geçer diye düşünüyorum :cherry: Onun için sen de böyle fırsatları tepme ilerleyen zamanlarda otobüs arkasında bekle baktın güzel bir kız mı geliyor git dibinde fren yap belki bir kıvılcım olabilir :queen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: sesli güldüm.. Bide sessiz güldüm. Ayrıca fıkırdadım.
Tamam. Bu tavsiyelerini uygulayacağım. Otobüslerin yanları benden sorulur artık. Sloganım şu olsun. '' bir yolu geçerken her an dibinizde bitebilirim'' ya da ''selam bebek.. Ön çamurluğumda bir geziye ne dersin''
Sanada allah tezelden tekrar noterde birbirinize kavuşmak nasip etsin.

benzer bir olayda 3 pazar bir kızı beklemişliğim ve gözcübaba dan avcılara kadar takip etmişliğim var. ( milletin takip ettiği kız 2 sokak öteye gider bizimki avcılara kadar gitti.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
benzer bir olayda 3 pazar bir kızı beklemişliğim ve gözcübaba dan avcılara kadar takip etmişliğim var. ( milletin takip ettiği kız 2 sokak öteye gider bizimki avcılara kadar gitti.)
Bu arada abi keçiören etlik taraflarındaydım bu gün. Sürekli üzerime koşan yayalarla sınandım. Neden yola koşuyorlar anlamış değilim.r:
Ben ineklere çarpıyordum![]()
Ya evet normalde dikkat ederim ama nedense otobüsü o an umursamadım başımıza bu olay geldi.
İyi bayramlar diliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
Kız güzeldi gerçekten allah sahibine bağışlasın ama benim içim en azından yardım teklif ettiğim için rahat ama haksız olduğumuda biliyorum. Kızda tabi panik oldu ama beli etmedi. En azından sinirlenseydi biraz birşeyle deseydi :mrgreen:
İyi bayramlar.