gecmiş olsun benimde basıma söyle bir kaza geldi suç karsi tarafta ;
Ben Dört Yol Agzi ışıklarda Bekliyorum Çİft Şerit Teke Baglanıyor Biz durduk arkamda peder sağımda da bir bmc kamyonet ışık kırmızı yanıyor hala bende sağa doğru meyilliyim kamyonete dogru ulan arkamdan bir firen sesi doğan slx çarptı arkamızdan motor bir yana peder bir yana ben bir yana hemen kalktım peder de bişey yok bende de yok adam durdu ama nasil sinirliyim adamın karisi ve anasi var arabada nasil sövüyorum nasil ama tutamadim kendimi adama bakıyom bana sövsün diye orda dekme yumruk girecem baktım özür diliyor annem kalp hastasıda hastaneye gidiyorduk da dalgınım dedi hemen ben trafige çagıracaktım ama gel gelelim A2 yok D ehliyeti var tır ama A2 yi kazandım almadım bende trafik cagirmadim serefsiz 50 tl cikariyo veriyo benim motorun sinyal lambasi kirildi sasi demiri egrilmis sinyalin ordan ben dedim olmaz motoru sen alacaksin bana aynisindan bi daha alacaksın ....
adam dedi ben gelirim yanına dedi adresi aldı bizim ama ne gelen var ne giden serefsiz hem canımızla oynadı hemde sözünde durmadi mendegüme liyim dedi ama neresi bilmiyorum aydin tarafta biyerde herhalde gidecem o adami bulayimmi bilmem ki tam dayaklik
Hem öne hem de arkaya yol kamerasi takmış olsaydın
Kayıtlarla polis çağırır videoyu polise izletir kaza raporu tuttururdun
Raporla ve kaza kaydıyla sahsi mahkemeye verip zararini tazmin yoluna gidebilirdin
Yanılmıyorsam senin avukat mahkeme vs. Giderlerini de karşı taraf karsiliyor.
bu gibi durumlarda avukata danismakta fayda var
Veriyorsun avukata o uğraşıyor
Ehliyeti Haketmiş olman yetiyor diye biliyorum
Sonradan degismesiyse tabi
Senin o anki şok halinden adam yararlanip sıvışıyor
Gene özür dilemiş. daha bir de kendini hakli çıkarmaya çalışanlar var onlar ayri bir dünya