Kıza çarptım

Opera taraflarında araçların arasında tahmini 20km hızla seyir ederken, otobüsün önünden birden çıkan kıza panik fren yaparak ön ve arka tekeri kitleyip kayarak çarptım. Çarpacağım artık kesindi son anda direksyonuda bükmeyi akıl ederek kıza daha az zarar vermeye çalıştım ama kız yinede ön çamurluğa oturdu.
Kıza -bir sıkıntınız varmı diye sordum, kız -Yok birşeyim dedi. Kolunu ve pantolonunu çırparak kalktığı gibi gitti. Bende ısrarla kızı -bakın bir sıkıntınız varsa dedim hastaneye gidelim falan diye kızın peşine düştüm ama kız beni hiç dinlemiyor ve yürümeye devam ediyordu. Bende acaba kendi kendime kızın peşine takılarak acaba onu korkutuyormuyum diyerek fazla ısrar etmedim -geçmiş olsun diyerek bastım gittim o da sadece bakarak karşılık verdi.
Her neyse kaza esnasında motoruda yatırmamak içinde elimden geleni yaptım bir yandan ama o ara artık ayaklarımıda yere bastım ve ön depoya çokmu dayandım ne benim ön takımtaki acı tarif edilemezdi :santa:
Hemen kendimi en yakın benzinlikteki wc ye attım ve bir süre kıvranıp acımı dindirerek motoruma tekrar atlayarak devam ettim.
Dedim kendi kendime: -Hakan aman aman.. dedim bayram öncesi iş çıkaracaktık başımıza, aman temkinli olalım dedim. Normalde temkinli giderdim ama otobüsü o ara pas geçmişim. Nedense o ara gulugulu yapıyordum sanırım :)

Ufak tefek kazalarda fazla ustelemeyin illa hastaneye götüreceğim diye.. İstemiyorsa sal gitsin sonra işin içine prosedür girer tutanak tutarlar kamu davası açılır iyi niyetle yardım edeyim dediğin insanlar yeri gelir para koparmaya çalışır sıkıntı yaşarsınız aklınızda olsun. Geçmiş olsun...

Öncelikle geçmiş olsun iki tarafından sağlığına zarar gelmeyecek şekilde bu kazayı atlatması sevindirici.
Hep derler ya motosiklet sürerken hep konsantre olmak lazım diye işte sebep bu. Hergün full konsantre motosiklet kullanırsın hiçbirşey olmaz bir gün hafif konsantren bozulur o günde gelir bulur seni bir aksilik.

:D klasik kezban işte bana yazıyor hemen diye kaçmış senden hacı , sen insanlığını yapmışsın bırak boşver. Türk kızı işte bi kelime cevap verse ölür.

Kasıklarındaki acıyı hatuna yol verene kadar fark etmedin yani? Vay arkadaş; huriye mi çarptın n'aaptın?

geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. :)

Teşekkür ederim. Amin inşallah.

İyi bayramlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Ufak tefek kazalarda fazla ustelemeyin illa hastaneye götüreceğim diye.. İstemiyorsa sal gitsin sonra işin içine prosedür girer tutanak tutarlar kamu davası açılır iyi niyetle yardım edeyim dediğin insanlar yeri gelir para koparmaya çalışır sıkıntı yaşarsınız aklınızda olsun. Geçmiş olsun...

Aynen haklısınız. dedim sonra kendi kendime: niye bu kadar ısrarcı oldumki.. Teşekkür ederim.

İyi bayramlar.

duran otobüs sollanmaz
en azından yurtdışında bir memlekette öyle
servislerin arkasında DUR yazar
amaç yolcu binme-inme sırasında yandan geçip yolcuya çarpılmaması

geçen okul önünde öğrencinin biri atladı motorun önüne
arka frene bastıp birkaç metre kaydı geri bıraktım topladım motoru yola devam
temas olmadı

hata her zamanki gibi motor/taşıt sürücüsünde
niye mi?
okul çevresinde yavaş gitmem gerekiyor
okul park, kreş vs liste uzuyor
yaya yola çıkmış ilk geçiş hakkı onun
yani hertürlü biz haksızız

otobüs durunca sollama
yayaya yol ver
okul çevresi çok çok yavaş git
zaten adım başı okul :)
bol bol kornaya bas farkedilir ol

usta-099.jpg

Öncelikle geçmiş olsun iki tarafından sağlığına zarar gelmeyecek şekilde bu kazayı atlatması sevindirici.
Hep derler ya motosiklet sürerken hep konsantre olmak lazım diye işte sebep bu. Hergün full konsantre motosiklet kullanırsın hiçbirşey olmaz bir gün hafif konsantren bozulur o günde gelir bulur seni bir aksilik.

Ya evet normalde dikkat ederim ama nedense otobüsü o an umursamadım başımıza bu olay geldi.

İyi bayramlar diliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

:D klasik kezban işte bana yazıyor hemen diye kaçmış senden hacı , sen insanlığını yapmışsın bırak boşver. Türk kızı işte bi kelime cevap verse ölür.

Kız güzeldi gerçekten allah sahibine bağışlasın ama benim içim en azından yardım teklif ettiğim için rahat ama haksız olduğumuda biliyorum. Kızda tabi panik oldu ama beli etmedi. En azından sinirlenseydi biraz birşeyle deseydi :mrgreen:

İyi bayramlar.

Kasıklarındaki acıyı hatuna yol verene kadar fark etmedin yani? Vay arkadaş; huriye mi çarptın n'aaptın?

O an bende telaşeden acımı içime gömdüm tabi. Kızı yolladıktan sonra acımla başbaşa kaldım haliyle :sunny:

İyi bayramlar diliyorum.

Ya evet normalde dikkat ederim ama nedense otobüsü o an umursamadım başımıza bu olay geldi.

İyi bayramlar diliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

Kız güzeldi gerçekten allah sahibine bağışlasın ama benim içim en azından yardım teklif ettiğim için rahat ama haksız olduğumuda biliyorum. Kızda tabi panik oldu ama beli etmedi. En azından sinirlenseydi biraz birşeyle deseydi :mrgreen:

İyi bayramlar.

Aynen sen içini rahat tut hacı , iyi bayramlar :)

duran otobüs sollanmaz
en azından yurtdışında bir memlekette öyle
servislerin arkasında DUR yazar
amaç yolcu binme-inme sırasında yandan geçip yolcuya çarpılmaması

geçen okul önünde öğrencinin biri atladı motorun önüne
arka frene bastıp birkaç metre kaydı geri bıraktım topladım motoru yola devam
temas olmadı

hata her zamanki gibi motor/taşıt sürücüsünde
niye mi?
okul çevresinde yavaş gitmem gerekiyor
okul park, kreş vs liste uzuyor
yaya yola çıkmış ilk geçiş hakkı onun
yani hertürlü biz haksızız

otobüs durunca sollama
yayaya yol ver
okul çevresi çok çok yavaş git
zaten adım başı okul :)
bol bol kornaya bas farkedilir ol

http://www.ankaraotodizayn.com/wp-content/uploads/2012/06/usta-099.jpg

Evet kaklısınız. Suçlu olduğumu biliyorum o yüzden panik yaptım kıza karşı. Neyseki temas oldu ama kemik sesi gelmedi allaha şükür.

Sizede çok geçmiş olsun.

İyi bayramlar diliyorum.

Motosikleti
600RR
hocam sen çok üst levelden başlamışsın kıza çarpmak 6.level önce tavuk bulmalıydın olsun geçmiş olsun :thumright

Başlık Snappy x'in tavuklu koyunlu kazaları gibi olmuş :)

Geçmiş olsun, iyi bayramlar.

hocam sen çok üst levelden başlamışsın kıza çarpmak 6.level önce tavuk bulmalıydın olsun geçmiş olsun :thumright

Snappy x bizede kız denk geldi işte napacaaan.. Kız gittikten sonraki halim çok komikti. Kasıklarımdaki ağrı için rahat kıvranabileceğim bir yer aradım hemen :queen:

Bayramını kutluyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar